Halil Dervişoğlu Gidip-Gitmemek Konusunda Kararsız

Fener'in bütün uydu takımları talip oluyor sırayla.

kararı halile bırakmamak lazım bi an önce şut.

Gitmemeli

Taraftarin gazina gelip sacma sapan isler yapmasinlar daha önce berkan konusunda ders cikarmis olmamiz gerekir

yav haber niye "ikna edilmeye çalışıyor" şeklinde sanki adamı silah zoruyla postalıyormuz havası veriliyor anlamıyorum.(tivitterda)

giderse gider kalırsa kalır açıkçası.

Rize değil Adanaya falan verelim bari becerebilirse ligde kalsınlar.

Gram begenmesem de takimda kalmali.

Kadro zaten dar. Kupada oynar, ligde de sonradan girer son maclarda oldugu gibi.

Bundan gelecek hayır Allah'tan gelsin, gitsin Rize'nin enerjisini emsin biraz da, win&win.

gidecekse trabzona verelim - fenere karşı oynatsın.

gerçi bi dk...du du olmadı o iş bi dk.

Ne hikmetse nerede bize karşı bilenen veya aleni şekilde açıklama yapanlarla aramızdan su sızmıyor. Vermeyin kardeşim.

Her fırsatta teşvik alıp bize karşı yırtınan, transfer konusunda kazık atan, hakem hatası konusunda fener maçlarında sus pus olup bizim maçlarda silahım olsa vururdum ifadesine kadar giden kulübe bırak Halil'i 5 kuruş bile vermem.

Bu dediklerimi sindirebilen varsa Halil'i memnuniyetle gönderebilir.

Başka takım mı yok lan. Bilerek mi yapıyorlar bu haberleri.

Rizespor, Kasımpaşa, Karagümrük, Başakşehir, Kayserispor, Sivasspor gibi takımların yöneticileriyle değil pazarlık yapmak, masaya oturmak, futbolcu vermek,
yoldan geçerken selam bile verilmemesi gerekiyor.

Rizespor’un teklifi tek şartla kabul edilebilir, Halil için yarım sezonluğuna 1 milyon Euro kiralık bedeli ve oyuncunun maaşını ödesin, o şekilde verilebilir.
Bedavaya falan oyuncu yok bunlara.

Rizeye yağmurlu havada su bile vermem o denli nefretim

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt