Halil Dervişoğlu: "Kerem'in daha müsait olduğunu düşündüm, vurmayı tercih etmedim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
cc9889df795c4d049c0d7106bd5ce5cc.jpeg

Futbolcumuz Halil Dervişoğlu, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda oynadığımız Lokomotiv Moskova mücadelesinin ardından Galatasaray Televizyonu’na değerlendirmelerde bulundu.

Hala lider olduğumuzu ve bu maçtan dersler çıkaracağımızı ifade eden genç oyuncumuz, Herkesin emeğine sağlık. Bugün iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Bugün galip gelemedik. Takım olarak üzgünüz. Üç puanla buradan ayrılmak istiyorduk. Hala lideriz. Her şey bizim elimizde. Belki bu bize bir ders oldu. Bir daha 1-0’dan puan kaybetmemeliyiz. İnşallah bundan sonra böyle bir şey olmaz.” şeklinde konuştu.

Taraftarlarımızın muhteşem desteği hakkında Halil Dervişoğlu, “Herkesin ayağına sağlık. Geldiler, bize destek oldular. Takım olarak onların desteğini hissediyoruz. İnşallah öbür maçlarda yüzde yüz kapasiteyle devam edeceğiz.” yorumunu yaptı.

Maç sonu basın toplantısından;

Halil Dervişoğlu: "Çok pozisyona girdik, oradan bir gol daha atmamız lazımdı. Bu bize ders oldu."

"Çok pozisyona girdik. Bir santrfor olarak oradan 1 gol çıkarmalıydım. Herkes kendisinde suç arayabilir. 1-0'dan sonra o golü yememeliydik."

"Sadece ben değil, tüm takım iyi mücadele etti. Çok üzgünüz, bu maçı kolayca kazanabilirdik. Maç sonunda yenilmişiz gibi hissederek ayrıldık sahadan."

"Maçın sonunda bir kararsızlık yaşadın pozisyonda, ne oldu orda" sorusuna Halil:

"Kerem'den aldım pası. Topu çekip alanı boşalttım ama Kerem'in daha müsait olduğunu düşündüm, vurmayı tercih etmedim."

"Böyle büyük bir kulüpte oynadığında hayallerin de büyük oluyor. Avrupa Ligi'nde başarı yakalamak için elimden gelenin fazlasını vereceğim."

sonraki maçta 3 santraforu yanyana koyalım herkes bildiği telden çalsın.

bu çocuk yaptığı şeylerin yarısını yapsa daha faydalı olur öyle garip bir oyuncu. bitiricilik 3 cinyıslık 21

Birileri öğretecek ama teknik ekip barbuke partileri yapıyor heralde sürekli, duran toptan gol atamıyoruz penaltı kullanmayı bile bilen yok senol güneş nasıl burak yılmaz kazandırdı halil de o kapasite var ama kazandıracak biri varmı o meçhul

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt