Halil Dervişoğlu ve Taylan Antalyalı'nın Maçı Satması

Kasti değil kapasiteleri bu.

TFF'ye ses çıkaramayan taraftar ve başkan sattı takımı, kapasite bukadar

Şüphelendiğim oyuncular var. Ya aşırı özgüvensizlikten ya da gerçekten maç satmaktan. Başka ihtimal yok.

Taylan, Ömer, Halil net olarak sorun var. Stres desen maç içerisinde hiç stresli gibi değiller. Bugün yenen iki golde de Ömer ve Taylan’ın ortaklaşa hatası var.

Marcao da şüpheli. Ama onun özgüven gidince saçmalıyordu zaten. Bugün de 1-2 kere eveleyip geveledi topu.

maç içinde yüz kere 11 kişiyi çalımlayıp gol atmaya çalışan halil boş kaleye vurmak yerine ofsayttaki adama pas veriyor. taylan en az 10 puanımızı yedi yaptıklarıyla. ömer'in zekası bu kadar, yok yani kapasitesi ama diğerleri bence de %100 satıyor maçları.

bu adamları oynatan td kim olursa olsun ilk maç gönderilmeli. eğer torrent haftaya yine oynatırsa torrent'de gönderilmeli, kazansak da kaybetsek de.

her kötü gidiş zamanında bazı oyunculara bu yakıştırmalar yapılıyor
bir kaç hafta önce marcao için bile söylendi
ben hiç bir zaman böyle düşünmedim
rijkaard zamanında da servet için söyleniyordu.
kötü oyuncular kötü oyunuyor işte
topçu kendini yakacak bir şeyi neden yapsın. çok saçma

Şüphelendiğim oyuncular var. Ya aşırı özgüvensizlikten ya da gerçekten maç satmaktan. Başka ihtimal yok.

Taylan, Ömer, Halil net olarak sorun var. Stres desen maç içerisinde hiç stresli gibi değiller. Bugün yenen iki golde de Ömer ve Taylan’ın ortaklaşa hatası var.

Marcao da şüpheli. Ama onun özgüven gidince saçmalıyordu zaten. Bugün de 1-2 kere eveleyip geveledi topu.
Ömer satmıyor, mallık onunki eli ayağına dolaştı, ama maç boyunca didindi çabaladı. Lakin Halilden çok şüpheliuim. Hele o atmadığı gol dışında hiç mücadele etmemesi ve gollere sevinmemedi yıkmu, yinede kadroya alıyolar bunu ya şaşırıyorum.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halili bilmem ama Taylan Hoca varkende boyle hatalar yapiyordu Aynisi Omer icinde gecerli

aga benim cok yakin takimda oynayan hollandali arkadasim var .. facetime yapariz kendisiyle .. bana acik acik bu sene takim oynamak istemiyor sampiyonluk gittigi icin dedi .. basta omer bayram olmak uzere .. halil ve taylan bu ekiplerin parcasi

Halil yeteneksiz. Taylan ve ömer art niyetli ve hainler.

Geri
Üst Alt