# Halil Dervişoğlu

Vücut dili çok şey anlatıyor. İlk geldiği dönemler enerji saçıyordu; şimdi takımla gönül bağı kopmuş, bezgin bir hali var. Merkezde bu oynayacağına Babel oynasın; ironi yapmıyorum...

Sezon sonuna kadar Gomis ve Mohamed dışında forvette kimse oynamamalı.

Screenshot_3.webp

dk 95.. hakem var kararıyla galibiyet golümüzdeki penaltıyı veriyor, ortalık yangın yeri bizim topçular seviniyor falan.. o esnada halil.

yaşamıyor ki bu ölmüş...

Ultra yetenekli değil ama kalecinin hatasında yaptığı şeyin yetenekle veya oyun zekasıyla alakası yok. Hani geçmeye çalışsa kaptırsa anlarım. Aşırtsa dışarı çıksa anlarım. Ama aylak aylak geveleyip ofsaytta olduğunu gördüğün adama atmak ciddi artniyet ister

Kötü oynarsın lafım olmaz, sürekli sakatlanirsin nasip derim, kadroya giremezsin formsuz derim hepsine eyvallah derim, ama bu ruhsuzluk için tek şey derim bindirin bu gece uçağa memleketine dönsün.

Derhal kiralık sözleşmesini fesih ederdim. Hiç normal davranışlar değil arkadaş bunlar özellikle o gol pozisyonunu buradan biri olsa daha iyi kullanırdı en azından ofsayttaki adama pas atmamayı akıl ederdik. Büyük satışta olduğunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt