# Halil Dervişoğlu

top alış dönüşü en iyi işi sonradan girer fayda sağlar, pres oyununda yok malesef

First touch inanılmaz iyi yapışıyor top ayağına.Dönüşüde iyi.Vurdum duymaz halleri gider çalışkan ve disiplinli hale gelirse elimiz güçlenir

Bu çocuk da gülmeyen cinsten .
Dönüşler mükemmel ilk dokunuş güzel pasları düzeltse 10 numarada oynar ama hırs yok .

topla ilişkisi bu kadar iyi oyunculara bayılıyorum. top ayağına geldiğinde bernardo silva'ya dönüyor bu adam. biraz aklını kullansa mertens,icardi,zaha gibi isimlerden çok şey öğrenir ve çok faydalı bi topçu olur.

bence hala bir umut var halil için.

Olmaz bence bu adamdan. Olay sadece fiziksel olarak ağır ve tembel olması değil futbol bilgisi de bi garip

sırtı dönükken dönmelerine bayılıyorum ama döndükten sonra pasları kanatlara salıp içeri kaçmalı. top sürme işinde hızlı değil.

Keşke BAY diriliği olsa. Dönüşleri çok klas. Ama süre aldığı her maç olumlu işler yapıyor. Bakambu açılamazsa Halil’in süresi artacak.

bence girdikten sonra etkili oldu.Doğru tercihler ve biraz kendine güven verilirse faydalı olur kesin.

Girdikten sonra en olumlu işler yapam oyuncu oldu.
Santrafor arkası için uygun enteresan özellikleri var.

Ilk geldiginde de böyleydi zaten halil

En iyi özelligi herkesin de yazdigi gibi sirti dönük tek hamle ile dönmesi ve rakiplerini bu sekilde gecmesi

Gelistirmesi gereken baska noktalar var son vurus,dogru pas ve topsuz oyun gibi seyler

Cl listesinde yer almaz ama ligde fazlasiyla süre alacagini düsünüyorum rotasyon da özelikle avrupa dönüsü

Geri
Üst Alt