# Halil Dervişoğlu

Muzaffer bey bu pozisyon sorası camı çerçeviyi indirmiştir. :asd:
p60q9t0.png
Kereme iyi giydirmistir burada muzaffer dayı singaflı sözleri :asd:

Kerem ve Mertens ikisi de vurmak yerine pas verseler 2 golü vardı.

Ndombeleyle anlaşamadığı pozisyonda geri dönüp tackle ile topu alması da umarsız diyenlere kapak olmuştur

Kerem ve Mertens ikisi de vurmak yerine pas verseler 2 golü vardı.

Ndombeleyle anlaşamadığı pozisyonda geri dönüp tackle ile topu alması da umarsız diyenlere kapak olmuştur
Icardi'ye top gelmiyor diye kızılıyordu bugünde net ortaya çıktı sorun arkasındaki oyuncularda çok fazla bencillik var.

Bu arkadasi takas icin kullanin. Alt yapidan bir forvet koysak ayni etkiyi görürdük. Neden aldik bunu hala anlamiyorum?

Bundan öncede milleti terim zamaninda kanser etmisti, hayir yani ingilterede sov mi yapti da gitzik aldik?

Ileride topu kaybedip geriye sprint atip kaybettigi topu tekrardan kaptigi pozisyon cok degerliydi.

Normalde tanidigimiz Halil oraya gitmezdi, akli basina gelmistir artik insallah diye umuyorum. Eline güzel bir sans geldi bu sansi iyi degerlendirmeli Icardi ve Bakambu dönene kadar.

Ileride topu kaybedip geriye sprint atip kaybettigi topu tekrardan kaptigi pozisyon cok degerliydi.

Normalde tanidigimiz Halil oraya gitmezdi, akli basina gelmistir artik insallah diye umuyorum. Eline güzel bir sans geldi bu sansi iyi degerlendirmeli Icardi ve Bakambu dönene kadar.
Kerem'in atması gereken ya da asist yapması gereken pozisyonda da 84'de fena fırladı çalıştığı belli oluyor başkası olsa o dakikada öyle şiddetli koşu atmazdı.

Santrfor oynayacak meziyetleri yok. Belirli yetenekleri olan mevkisiz bir oyuncu

cok kaciriyor ama olumlu buluyorum

Bir ihtimal Mertens yerinde denenebilir. Aklımda kalan tek pozisyonu ilk yarıda geriden koşup kayarak topu kazanması oldu. Defansif aksiyonları bu şekilde yapacaksa, Mertens ikamesi olarak değerlendirilebilir. Hücumda da birkaç aksiyonu vardı, özellikle Kerem ile olan pozisyonda pas gelse golü atmıştı. Devamlı oynayabilecek bir isim değil ama ara ara kullanılması lazım, en azından yeteneksiz değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardi'nin sakat olmadigi senaryoda onun yedegi bile anca toplamda 2-3 maclik süreye ulasabilirken yedek yedegi olan yerli forvetin süre almasi pek mümkün görünmüyordu sezon basi ama 500 bin euro bonservise yerli alternatif bulunca Jk'ye gitmesin diye öylesine alindi diye düsünüyorum.

7-8 dakika oynayarak hic bir genc oyuncu gelisemez ama bunun icin kendisine dogru bir kariyer planlamasi yapmaliydi. 4 sene önce ayrildigi Rotterdam'dan sonra oynadigi toplam süre anca 1 toplam seneye denk, onu da bizde yarim yamalak oynarak tamamliyor sadece.

Icardi'nin sakat olmadigi senaryoda onun yedegi bile anca toplamda 2-3 maclik süreye ulasabilirken yedek yedegi olan yerli forvetin süre almasi pek mümkün görünmüyordu sezon basi ama 500 bin euro bonservise yerli alternatif bulunca Jk'ye gitmesin diye öylesine alindi diye düsünüyorum.

7-8 dakika oynayarak hic bir genc oyuncu gelisemez ama bunun icin kendisine dogru bir kariyer planlamasi yapmaliydi. 4 sene önce ayrildigi Rotterdam'dan sonra oynadigi toplam süre anca 1 toplam seneye denk, onu da bizde yarim yamalak oynarak tamamliyor sadece.
Barış kadar olsun yeter rotasyondan gelip katkı verdiği sürece iyi işler yapar herkes saygı duyar. Barış'ın ilk dönemide böyleydi oluyor olmuyor derken olmaya başlamıştı Halil'de de benzer bir hikaye olabilir.

Bugün sahada yaptıklarının yanında istek ve hırsı sevindirdi.

Ön tarafı komple ahenksiz bir takımda, maç kondisyonu sıfır seviyesinde oynadığını hesaba katmayıp ezbere yorumlar yapılıyor. İcardi oynasa sakat/formsuz, Bakambu veya Halil oynasa yetersiz. Yeni biri gelse de değişen bir şey olmayacağından neredeyse eminim...

Ön tarafı komple ahenksiz bir takımda, maç kondisyonu sıfır seviyesinde oynadığını hesaba katmayıp ezbere yorumlar yapılıyor. İcardi oynasa sakat/formsuz, Bakambu veya Halil oynasa yetersiz. Yeni biri gelse de değişen bir şey olmayacağından neredeyse eminim...
Aslında ahenk bulunabilir ama çok bencillik var bugün en az 2 pozisyonda Mertens ve Kerem pas atmadılar rahatlıkla 2'sinde de %100 skor olurdu bu tarz inceleri hiç yapamıyoruz.

Birkaç pozisyonda merkezden delmeye çalıştık ufak üçgenler denedik biraz daha beraber oynayan bir kadro olsa sanki yapabilirlerdi gibi geliyor.

Barış kadar olsun yeter rotasyondan gelip katkı verdiği sürece iyi işler yapar herkes saygı duyar. Barış'ın ilk dönemide böyleydi oluyor olmuyor derken olmaya başlamıştı Halil'de de benzer bir hikaye olabilir.

Bugün sahada yaptıklarının yanında istek ve hırsı sevindirdi.
Bizim gibi yerli oyunculari sayiyla takimda tutan bir kulüpte tutunmak icin her oyuncunun zaten sonuna kadar formanin hakkini vermesi gerekir. Alternatif oyuncu olarak alindiysan bile 23 oyuncudan birisin.

Oyunu biraz problemli, düzenli oynamadan bu problemleri aşamaz ama ben aslında bugün beğendim

Sivas'ta yine ileri uçta görmek isterim kendisini

Gayet iyiydi ama skor yapamıyor çocuk

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu şekilde yürürse işi zor. Topsuz oyunda hic yok.

Geri
Üst Alt