Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu adamdan ne bekliyordunuz ki? öncesinde 1,5 senemizi yedi bitirdi.
karagümrük'ten serdar dursun daha fazla katki yapar. süper lig'de pendik ve istanbulspor dahil ilk 11 oynayabilecegi kulüp yok. forvette tek basina oynatilmasinin mantigi yok.
Iki kere denedik iki kere dedik gamsizin teki diye. Topu alip dönmek disinda hic bir numarasi yok. Takas ile kulanilmasi gerek bir futbolcu dur kendisi
Hoca performansına bakmadan adına göre oyundan alıyor.
Bugün bin defa oyundan zaha çıkardı ama halil çıktı.
Barışta ileri çıkınca hücumda akıl sakinlik bitti kör düğüşüyle geçti maç.
Halil skorer bir adam değil evet ama yetenekli yerli çalışkan topçu.
Forma adaleti olsa zaha yedek halil 11 başlar ts maçında.
En uçta değil kanat forvet oynatılsa çok daha etkili olur hoca canı sağolasıca denemiyor dahi
2 kez direkten döndü ikiside ofsayt olmayabilir çok sınırdaydı bu sezon 20 maçta 16'ncı direğimiz oldu.
Halil'den Lukaku ya da Icardi performansı beklemek zaten mümkün değil fakat bizim takımda bugün Icardi olsa yine fark etmez takımın bu kanatlarıyla top taşıması imkansız forvetlere top gelmiyor o yüzden kendisine bir şey diyemiyorum.
Mümkünse sağ kanat kullanabiliriz çizgi oyuncusu olarak oynayabilir.
Baran'ı 10 dakika izledim ama net şekilde halilden çok daha iyi topcu olduğunu belli etti. ingiltere 2.lig takımının oynatmadığı adamı hangi akla hizmet aldık hala anlam veremiyorum.
Bence bu çocuğa çok gereksiz yükleniyorsunuz toplam 3 maç oynamışlığı yok, bence son maçta da gayet faydalı oynadı. Sonuçta yedek adam ne bekliyorsunuz.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.