# Halil Dervişoğlu

O direkten dönen topta vurduğun kafa neydi la öyle ? 5 yaşındaki çocuğa şut atar gibi🤣🤣

Eğer 10 numara alınmayacaksa Mertens'in yedeği olmalı asla Kerem Aktürkoğlu 10 numaraya kaydırılmamalı. Kapalı savunmaları açmada çok işe yarıyor evet gol atamıyor ama ani dönüşleri rakip oyuncuları birden oyundan düşürüyor.

Kafasını hiç oynatmasa, kafasına çarpsa gol. Neyse canın sağolsun. Bidakine at şu golü

Bir iki maç gol atsa açılacak üzerinde çok baskı var. Son 5dk bile maça girse Twitter'da falan bakıyorum Halil'e sövüp duruyor millet :cigara:

Boş kaleye topu kafayla atamadı, ama asist yaptı. Eyvallah.

Baba 3 metreden şu topu kaleciye nişanlamayı nasıl başardın yav anlatsana

IMG_2563.webp

Zaten gol vuruşlarını çok iyi yapıyor olsa 500 bin euro değil 10 m euro'ya anca alırdık. Adamın en büyük sorunu gol vuruşu biraz özgüven sorunu var ama forvet arkası ve sağ kanat için gayet iyi alternatif olur.

Okan hocaya güveniyorum Barış'ın da ilk geldiğinde çok ciddi oyun sıkıntısı vardı genelde kafayı eğip oynuyordu ama ona öğretti Halil'e de öğreteceğine şüphem yok.

Bugün iyiydi Halil. Barışın golü olmasa muhtemelen bunu yazmayacaktım o da ayrı bir durum.

Valla daha önce de defalarca dediğim gibi şu heriften ümidi bir türlü kesemiyorum

Ne yaparsa yapsın sanki bir kritik sezon geçirse elitin bir tık altı seviyede topçu olacakmış gibi geliyor

Millet gamsız falan diye sallıyor ama ben o açıdan da seviyorum, komplekssiz muzip haylaz bir tip

Halil'e bir hoca dokunuşu lazım bence belki gol atmayı öğretemez ama bu adam aslında faydalı bir hareket yapabiliyor o hareketten sonrası sıkıntı doğru yönlendirilse verim alınabilir ama halı saha gibi takılıyor ona çalım atayım buna çalım atayım şöyle döneyim vs kafalarında

Az biraz gol becerisi olsa çok değerli bi adam da boş kaleye atamadığı toplar iyi yaptığı işleri de nötrlüyo. Gene de rotasyonda katkı verecektir.

gol atamıyor artık buna alışmamız lazım ama dünkü gibi oynarsa(asist ve top saklama) işimize baya yarar

Geri
Üst Alt