# Halil Dervişoğlu

Keşke.. Maalesef imkansız görüyorum.

Akıllı bir yönetim ve idare hemen sezon bitmeden görüşmelere başlar. Buna göre imkanlarını zorlar ki, son dakika bonservis yaratmak için sağa sola elindeki futbolcuyu pazarlamaya kalkmayasın. O da genelde elinde patlıyor zaten de..

Eldeki kiralıklara şu an için bonservis gömülecek biri Halil, diğeri de eğer artıya çıkarsak Onyekuru. Mohammed duruma göre biraz daha bekleyebilir.

Ffp bitmiyo mu? Alınır 2-3'e.
3M Euro'ya aldılar ve potansiyelinin bilincindeler. Kiralık verdikleri gün teknik direktörleri resmi sitesinden açıklama yaptı. Gelişimi için verdiklerini vs. açık açık söyledi. Sanıldığı kadar kolay görmüyorum.

Bonservisi ne kadar olur bilemiyorum ama kesinlikle kadroda kalmasını isterim 21 yaşında Halil ve 22 yaşında Kerem 'e sahip çıkılması gerekiyor umarım oynamaya devam ederler sene sonunda da takımda kalırlar

Kerem ve Halil doğru düzgün bir kadroda takımın 12. adamı olmak için en iyi aday aslında

Ahmet Ercanlar : Fenerbahçe, Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istiyor. Galatasaray opsiyonsuz kiraladığı için Fenerbahçe sözleşmesi bittiği an kulübü ile temasa geçecek dedi.

mali koç gene keriz silkeleyecek başarısızlığını kerizleri böyle kandırıyor bir 10m euro daha bayılır

ali koç malı hala akıllanmamış bizle uğraşcam diye tinerciler şampiyon olacak, mal herf gene fabrika ayarına döndü.

İleri uçta Mostafa, Akbaba yerine Halilde ısrar edilmeli ama biz ne anlarız ki, gözümüz doymuyor fıtbola

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

ne mal herifler yav

Geri
Üst Alt