# Halil Dervişoğlu

Halil'i geçen yıl ilk geldiği günden bu yana hep savunurum alınması için çok totemler yaptım geldi çokta iyi oynadı lakin bu maçta gördüm ki şımarıklık var hafif genç çocuk bunlar ama yetiştirmek hocaya mahsus umarım aklını başına toplar.

Diagne forvet Halil sol kenar olabilir belki ilerleyen maçlarda.

Bir pası veremedi net hata
Bu kadar da gönülecek adam değil halil

Saygılar herkese
Ben çok gömmüyorum. Abartı gömeni ben de tasvip etmem. Ancak Halil bizde 11 oynayacak çapta değil. Gelişir, son vuruşlar ve bitiricilik artar vs bilemem. Şu an için yetersiz. Bana göre takımdaki en iyi forvet Mostafa idi ama adam geriye gidiyor

Ben çok gömmüyorum. Abartı gömeni ben de tasvip etmem. Ancak Halil bizde 11 oynayacak çapta değil. Gelişir, son vuruşlar ve bitiricilik artar vs bilemem. Şu an için yetersiz. Bana göre takımdaki en iyi forvet Mostafa idi ama adam geriye gidiyor
Mostafa nin ilk geldiği hali eyvallahta şu an bana kalırsa en geride olan o..Kesinlikle Halil Diagne dönüşümlü yada aynı anda kullanilmali.Mostafa çok geride malesef

Biraz çok abarttınız bunu geçen sezon. Tek forvet oynayacak adam değil.

Durum 0-0 iken Irfanın yaptığı hata ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Fegh e vermemesi beni çıldırttı. Hadi 3-0 önde olursunda bu hareketini anlarım. Durum 0-0 verse maçın hikayesi başka yöne doğru ilerleyecek.

Golcü değil kesinlikle, Arif Erdem tipinde oynayabilir. Yani yanına bi Hakan şükür gerekli eğer oynayacaksa. Tek forvet kesinlikle olmaz bundan!

Ben kesinlikle ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Ilk 11in adamı MM dir. InşaAllah onu yollamadan hoca ayrılırda gerçek MM yi izleriz, yoksa işimiz yaş.

Adam hala çok iyi oynadığımızı düşünüyor. Yazık bize...

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mostafa nin ilk geldiği hali eyvallahta şu an bana kalırsa en geride olan o..Kesinlikle Halil Diagne dönüşümlü yada aynı anda kullanilmali.Mostafa çok geride malesef
Neden geride? Bunun sorumlusu benmiyim reis? Hocayla kim çalışıyorsa geriye gidiyor, gelişen tek bir topçumuz yok kadroda.

MM küstüyse bu hocanın eseridir... Adam gibi bi hoca gelsinde sen o zaman gör MMyi

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fonseca hocamın 3 4 1 2 sisteminde yeni lautaro martinez olacak

0 0 ken feghouliye vermediği pas affedilecek gibi değil. Tam bir şımarıklık göstergesi.halil,top al sakla dön pas ver oyunuyla beğeniliyordu. Bugünkü işleri yapmaya kalkarsa hiç bir faydası olöaz.

Ben mustafanin gerisinde goruyorum Halil`i su asamada.

Bu arada Halil`den kanat hic bir sekilde olmaz. Artik topu ayagina isteyen kanat oyuncularinin devri bitti. Kaldi ki Halil ne orta acar ne de Morutan`in yaptigi gibi iceri kateder. Sag kanattan arka direge acilan ortalarda etkili olabilir fazlasi olmaz.

Benim görüşüm bu arkadaş en fazla ziraat kupası oyuncusu olur.Sayın hocamız İmparator Sir Grande Terim illa oynatacam diyorsa 4-4-2 yapıp Diagne ile beraber oynatmalı.

Çok fazla bireysel oynuyor. Biraz daha takım oyunu oynamalı. Gerçi şuan takimda ki bütün hücum oyuncuları bireysel oynuyor. Mostofa her topu kaleye (daglara taşlara) atiyor. Kerem 10 kişiye çalım atma derdinde. Bir tek Diagne pas veriyor valla bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.

Geri
Üst Alt