Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.531
- 12.540
- 2.868
Falcao de 3 atmışLukakuya gerek yok, okaka 3 tane salladı bugün, forvet gol atacak, diğer özellikler ekstradır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao de 3 atmışLukakuya gerek yok, okaka 3 tane salladı bugün, forvet gol atacak, diğer özellikler ekstradır.
Oynasa atar da sorun OynayamıyorFalcao de 3 atmış
Bir pası veremedi net hataOynasa atar da sorun Oynayamıyor
Ben çok gömmüyorum. Abartı gömeni ben de tasvip etmem. Ancak Halil bizde 11 oynayacak çapta değil. Gelişir, son vuruşlar ve bitiricilik artar vs bilemem. Şu an için yetersiz. Bana göre takımdaki en iyi forvet Mostafa idi ama adam geriye gidiyorBir pası veremedi net hata
Bu kadar da gönülecek adam değil halil
Saygılar herkese
Mostafa nin ilk geldiği hali eyvallahta şu an bana kalırsa en geride olan o..Kesinlikle Halil Diagne dönüşümlü yada aynı anda kullanilmali.Mostafa çok geride malesefBen çok gömmüyorum. Abartı gömeni ben de tasvip etmem. Ancak Halil bizde 11 oynayacak çapta değil. Gelişir, son vuruşlar ve bitiricilik artar vs bilemem. Şu an için yetersiz. Bana göre takımdaki en iyi forvet Mostafa idi ama adam geriye gidiyor
Neden geride? Bunun sorumlusu benmiyim reis? Hocayla kim çalışıyorsa geriye gidiyor, gelişen tek bir topçumuz yok kadroda.Mostafa nin ilk geldiği hali eyvallahta şu an bana kalırsa en geride olan o..Kesinlikle Halil Diagne dönüşümlü yada aynı anda kullanilmali.Mostafa çok geride malesef
3421 oyuncusufonseca hocamın 3 4 1 2 sisteminde yeni lautaro martinez olacak
Saçmalık tek oynatılmasıBiraz çok abarttınız bunu geçen sezon. Tek forvet oynayacak adam değil.
Yok zaten ona katılıyorum bizim takım idmanını yiyen geriye gidiyor zaten.Terim bitirdi adamıNeden geride? Bunun sorumlusu benmiyim reis? Hocayla kim çalışıyorsa geriye gidiyor, gelişen tek bir topçumuz yok kadroda.
MM küstüyse bu hocanın eseridir... Adam gibi bi hoca gelsinde sen o zaman gör MMyi
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi