# Halil Dervişoğlu

Gerekirse kör burun vursun, gelisine vursun. Kacarsa kacsin ama denemeli

bu arada bu cocuk daha 21 yasinda ve yerli

12 saat önce cöptü burada, simdi yine kral oldu

gelecek mac kötü oynasin yine cöp olur

klasik türk taraftari kafasi iste

cogu zaten özetlerden takip ediyor, sonra da gelip burada ahkam kesiyor, dogru düzgün izlemedigi mac hakkinda

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kumaşı altyapısı saglam orada bir anlasalim ama son vuruslar o derece kötü. Defansla resmen alay ediyor bazen ama bitiricilik olmayinca havada kaliyor. Surekli sut calismasi lazim. Ikili mucadeledede ayakta kalabilmesi icin vucut yapmasi sart. Bu dediklerimi tamamlarsa Barcelonada bile oynayacak kapasitesi var ama bunlari tamamlamazsa cok sac bas yoldurur.

Kumaşı altyapısı saglam orada bir anlasalim ama son vuruslar o derece kötü. Defansla resmen alay ediyor bazen ama bitiricilik olmayinca havada kaliyor. Surekli sut calismasi lazim. Ikili mucadeledede ayakta kalabilmesi icin vucut yapmasi sart. Bu dediklerimi tamamlarsa Barcelonada bile oynayacak kapasitesi var ama bunlari tamamlamazsa cok sac bas yoldurur.
Sahip olduğu topla dönüş meziyeti çok kıymetli. Son vuruş ve bitiricilik geliştirilemeyecek şeyler değil. Halil çalışkan bir oyuncu, yapabilir.

Ekstradan fiziksel antreman ve bitiricilik çalışmalı. Bu haliyle yoksa hep ortalama bi adam olarak kalır

21 yaşında çok özel bir adam degilse bitiriciliginin düşük olmasi gayet normal. Sorun biz bu adami alabilecek miyiz ?

1633636585602.webp

1633636616475.webp

lazio maçında hareketi harikaydi ama yeni fark ettim fake atıp topu morutana bıraksa morutan 6 pasta boş kalıyormuş.

Bu takımda 9.5 numara gibi oynayabilir, bir hedef forvetle birlikte yanyana ikili forvet de oynayabilir, hatta tekniğinin hatırına 10 numara bile oynayabilir ama en ilerideki adam olmaması gerekiyor Halil 'in

Bitiriciligi duzeltirse çok işimize yarar. Bjkli Larini hiç begenmesem de Belçika ligine kiralandiktan sonra bitiriciligi daha iyi oldu yani imkansız değil. Tabi satın alabilir miyiz, orası muamma

iyi topcu takımın en teknik topcusu gibi gözükmekte ama bencil

Çok bencil. Oyun görüşü yok ve olmayacak gibi görünüyor.

Bu adam 10 numara pozisyonunda oy-na-ya-maz. Cevre kontrolu zayif. False 9 disinda bir yerde oynayamaz.
Çevre görüşü zayıf diye mi sahte 9 oynasın diyorsun reis ? çok saçma değil mi, çevre görüşü olan oyunculardan sahte 9 çıkarmaya çalışıyorlar da genelde

Ayrıca şu 10 numara meselesine çok takılmıyorum, 9.5-10 numara gibi oynuyor ve çok daha başarılı oldu bence ilk yarıda, şu yakaladığı 3 pozisyondan birisini gole çevirse öve öve bitiremiyordunuz şu anda

Zorluyor , kendi başına bile hazırlıyor zaman zaman.

Ancak o son uzaktan vuruşu bencilliğe giriyor işte.

Şu yeni görevinde beğendim ben Halil 'i Mostafa Mohamed fiziğiyle rakip defans hattını bozarken Halil tekniğiyle, becerisiyle bence bayağı fark yarattı ilk 45 dakikada

Sadece bitiriciliği her zaman olduğu gibi hala canımızı yakmaya devam ediyor, şu girdiği 3 pozisyondan birisini atmış olsa maçı bayağı sonlandırmıştık

Geri
Üst Alt