# Halil Dervişoğlu

neden bu kadar uzun yazdın
Ha bide uzun kısa farketmeksizin nitelikli mesajlar,emek,bilgi,araştırma,espri içeren msjlar görmek istiyorum forumda,bunu isteyip kendimde boş boş yazmak istemiyorum,eskiden bu kadar yazmıyodum yazıncada boş msj yazmak istemiyorum reys

herhangi bir konuya meraklı şekilde acaba ne yazıldı diye girip gözüm kanamış bir şekilde bomboş çıkıyorum,çok oldu bu

Ha bide uzun kısa farketmeksizin nitelikli mesajlar,emek,bilgi,araştırma,espri içeren msjlar görmek istiyorum forumda,bunu isteyip kendimde boş boş yazmak istemiyorum,eskiden bu kadar yazmıyodum yazıncada boş msj yazmak istemiyorum reys

herhangi bir konuya meraklı şekilde acaba ne yazıldı diye girip gözüm kanamış bir şekilde bomboş çıkıyorum,çok oldu bu

Sana hak veriyorum reis. Keşke bende nitelikli yazabilsem senin gibi ama bomboş herifin tekiyim/futbol hakkında uzun yazmaya ciddili üşeniyorum

Beinsports özetine koymamislardi, o ilk macinda kosusu ve pozisyona girmesi güzeldi Mostafa kafayla asirtma sonrasi. Umarim iyi bir paraya baglariz sezon sonu halili.

Sana hak veriyorum reis. Keşke bende nitelikli yazabilsem senin gibi ama bomboş herifin tekiyim/futbol hakkında uzun yazmaya ciddili üşeniyorum
Bende üşeniyorum aga aslında

sonra bi bakıyorum yazmışım

Bi söz varya cahile laf anlatma geç diye,bu sözü kullanan insanlara bak hepsi sözü kullandıktan sonra birilerine canhıraş bi şekilde bişeyler anlatmaya çalışıyo :)

takılıyorum reis.
Baktın laftan anlamıyor boşuna yorma kendini. Bazen cidden hayatı sorgulatacak kadar sığ insanlar geliyor karşıma . Ben de kaptırıp laf anlatmaya calıstıgım oluyor da son 1 yılda çok aza indirdim.
Sen marcao analizi yaptım millete anlatmak için demiştin

duruyomu o msj,

Erzurum maçında süre almasını dilerim

Geri
Üst Alt