# Halil Dervişoğlu

Her şutunu 90 diye tabir ettiğimiz yere gönderme isteği kendisini daha da geriye itiyor.
Malatya maçının son dakikalarında 2 şutu bu dediğimin bir göstergesi oldu yine.
Bu çocuk da herşeyden biraz var ama şut hiç yok. Birazcık da olsa şutu olsa bizim için çok yararlı olacak bu arkadaş.
Umarım teknik ekip üzerine düşer bu eksiklerin. Haydi Halil utandır bizi!

gol atamayan oyuncudan en azından güçlü pres,iyi pas dağıtmasını falan beklersin. bu herif bildiğin yürüyor sahada ve pas görüşü rezalet. boştaki oyuncuları bi türlü göremiyor

Her şutunu 90 diye tabir ettiğimiz yere gönderme isteği kendisini daha da geriye itiyor.
Malatya maçının son dakikalarında 2 şutu bu dediğimin bir göstergesi oldu yine.
Bu çocuk da herşeyden biraz var ama şut hiç yok. Birazcık da olsa şutu olsa bizim için çok yararlı olacak bu arkadaş.
Umarım teknik ekip üzerine düşer bu eksiklerin. Haydi Halil utandır bizi!
Teknik direktör ve teknik ekip üstüne düştüğü için şuanda ligde 8. sıradayız.

Alti pasta gelisine vurmak yerine kontrol etmeye calisip pozisyonun icine sicti herif ya akil alir gibi degil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Altay bu kadar sahamıza rahat geçtiyse tek sorumlusu bu adamın 2.forvet olarak başlamasıdır. Ayağına top bekleyen ve 1-2 çalım ile kendini orgazm eden bir halı saha topçusu kendisi, ne topsuz oyunda var ne de geri koşuyor. Halil artık oynamamalı, isterse bir maçta 5 gol atsın ama takım oyununa zarardan başka bir şey değil bu çocuk.

Inmisin cinmisin be aslanım.
Bir top kontrolün ve topla dönüşün iyi.
Gerisi hep boş, hız yok, ikili mücadele yok, top kapma yok, hava topu yok, bitiricilik yok, adam geçme de vasat.

Ben fazla ikilemde kalamam, benim için 11'i hakedecek bir topçu değil.
Forvete koy olmuyor, kanada koy desen orada ondan iyi bir kaç kanat var, Halil için Cicaldau ya da Morutan'ı da kesemeyiz değmez.
Bence yedek otursun kupada oynar, yedekten girer son 10 dk felan.

Gscimbom mobil

bonservisi bizde olsa hocanın oynatma konusunda ısrarını hoş karşılayacağım. çünkü bitiricilik zamanla, çalışmayla kazanılabilecek bir şey ama elimizde 13 milyonluk diagne kazığı varken derdimiz halil'in gelişim göstermesi, potansiyelini yakalaması değil. ya da diagne'yle kafa kafaya takas etsek bana göre çok iyi transfer olur.

Değişik bi arkadas,lazio macinin adami olabilir ama bilemiyorum

Bu Allah'ın cezası çocuğu forvet yapan altyapı hocasının yüzüne tüküreyim.

Son vuruşu bu kadar kötü bir forvet olamaz. Ceza sahası içinde yerin içine sırık falan soksan top mop çarpar bundan fazla gol atar.

İnce bilekli sol kanattan bir iki iyi çıkış yaptı rakibin faulle durdurmaya çalıştığı ama oyuna yeterince hükmedemiyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Larin gibi sol kanat forvet’te denenmeli. Kerem sağda - yada Kerem’in yedeği olur.

Geri
Üst Alt