# Halil Dervişoğlu

Batdal'dan bir cacık olmazdı.

Bu adamın minimumu Muhammet Demir olur, 1 ay sahaya çıkmayıp girip o pozisyonu atamadı diye laf ediyorsak daha netini Kerem kaçırdı, Kuru kaçırdı.

Katılıyorum. Ben kızmadım zaten ama kendisi açısından çok önemli bir fırsattı. Batdal’dan bencede bir cacık olmazdı, tırt bir herifti bizim takım için ama süper ligde baya devam ederdi bence yine de.

Onyekuru zaten 10 pozisyona girse anca birini atabiliyor hafta içi sana o yüzden sordum sence bizim kalibremizde bir adam mı diye. Pozisyona giriyor eyvallah ama bitiricilik rezalet ötesi. Kanatta orta, adam eksiltme, beke yardım da yok pek.

Yapsa golü şu an dünyanın açık ara en mutlu insanı olacaktı bazen şans yanında olacak. Bence kısa sürede çok etkili oldu içeriyi karıştırdı top indirdi 1-2 kere keşke daha erken girseydi madem gözü kararttı hoca.

O nasıl vuruştu be kardeşim? Az sakin olsan bugün bayram olacaktı buralar..

Altı pasta yanında adam yok gidiyorsun topu dağlara taşlara vuruyorsun.Ama sana kızmıyorum.Adem büyük gibi adamı göndertip seni aldırtana kızıyorum.

Topla iliskisi iyi onu bunu bosverin bu guzel bi ozellik yarin oburgun cok sıkistigin maclarsa kilit acar bu cocuk

Bir ara cezasahasina calim/feyk atarak girdigi pozisyon vardi aslinda bu onemli bir ozellik. Kendini biraz daha iyi hazirlamasi lazim. Alti-pas'dan kacirdigi o vurus cok acemiceydi.

Yürürken kafasını pokemondaki saydek gibi sallıyo

Her an 50 krş ver tırrek diyicekmiş gibi,düzgün yürü

Yürürken kafasını pokemondaki saydek gibi sallıyo

Her an 50 krş ver tırrek diyicekmiş gibi,düzgün yürü
56F35A22-A52A-4E2A-9EED-101B0830996B.webp

Teknik bir adama benziyo yaşı da 21 daha alınırsa kadroya derinlik katar.

Mitroğlu'nun Akhisara attığı golü bile unutmadı bu taraftar sen o golü yapsan kalırsın gidersin bilmiyorum ama hafızalarda şimdiden yer edinirdin ...

Oyuncunun kendini bilmesi de önemli. Orada ayağına top geliyor. Vurabilecek becerin yoksa riski göze alıp topu kontrol edip öyle vuracaksın. Çok yazık oldu.

Dün maç siniriyle fazla yükseldim ama maç içinde denediği bazı şeyler olumlu sinyal verdi gibi
Bence hemen kestirip atmayalım

Geri
Üst Alt