# Halil Dervişoğlu

Zorunlu opsiyon (3M Euro) koymak istemiş kulubu. Bizimkiler kabul etmemiş diye haberler dolaşıyordu twitterda geldigi dönem.

Ne kdr dogru bilemem.
Zorunlu opsiyon Ffp'den dolayı koyamazdık diye biliyorum o döneme yansıyacağı için. Onyekuru ve Mohamed'in opsiyonları da zorunlu değil çünkü.

Zorunlu opsiyon Ffp'den dolayı koyamazdık diye biliyorum o döneme yansıyacağı için. Onyekuru ve Mohamed'in opsiyonları da zorunlu değil çünkü.
Iste karsi taraf opsiyonu zorunlu istemis diye haberler cikiyordu. Dedigin sebepten kabul etmemisizdir bizde,

Yani bana garip geliyo, onyekuruya, mohamede opsiyon koyup halile neden koymayalım ki

Kerem'i de al Şenor koskoca ülkede kanat oyuncusu yok.

kendisinin bu maçta kaçıracağı goller yüzünden şampiyon olamazsak eğer bu başlıkta neler yazılacağını az çok tahmin ediyorum

Milli takıma çağrıldı. iyi bir motivasyon olmuştur kendisine. Gereksiz çalım atmaya çalışma yeter.

Bugüne kadar oynadıgı tüm maçlarda olumlu etki yaptı bugünde elinden geleni yapacak aslan parçası

İyi oyuncu iyi çocuk olacak vs değil bu maç o kaçırdıklarını sokacaksın, bu maç öyle saç baş yolduran işleri yapmaz inşallah.

Sen çık, gollerini at, maçı kazandır. Şampiyon oluruz olmayız orası ayrı. Ama sen ne olur işini layıkıyla yap, bu takımın en büyük gol ayağı sensin bugün.

Sampiyonluk macinda hocamizin tek gol umudu.

Geri
Üst Alt