# Halil Dervişoğlu

artislik yapmadan, sahada poz kesmeden, rakiple uğraşmadan sadece ciddiyetle işine odaklanıyor. işte en sevdiğim insan örneği.

çok da kaliteli bir futbolcu :tbr:

9.dk da paslaşarak ceza sahasına girip halile gelen topla yaptığı tekte dönüşü çok iyiydi ya

ama tek santrafor olarak yetersiz gibi gol anlamında

Bizim oyunu ileriye yığmaya başladığımız zaman , pas formasyonları oluştuğu zaman çok iş yapacak Halil.

Ben ağır bastığımız maçlarda MM ile çift denenerek Halil'in daha rahat gezeceğini ve çok iş yapacağını düşünenlerdenim.

baba ne tottenhamı ya? millet kafayı yemiş yine. biz de beğeniyoruz şuan as santraforumuz olmalı diyoruz da geleceği en top seviye prime by17 olur.

ayrıca koça bonservisimi alırsanız fbde oynarım demesi felan üzücü.

müthiş bi bağlantı oyuncusu, çevresindeki herkesi oynatıyor. bitiriciliğini de yukarı çekerse üst düzey topçu olur.

Neyse bu cocugun bonservisi verilip alinmali. Muthis potansiyel ve yerli

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Halil icin ön alim hakkimiz vardi, 7 milyon euro sanirim. Peki araya diyelim baska takim girdi ve 15 milyon euro verdi. Bu durumda biz 15 milyona cikmazsak o takima gidecektir. Yani bu ön alim hakki anladigim kadariyla tam bir sacmalik.

Bence tutamayiz, sezon sonu 12 milyon gibi almanya yapar. O rakamlara cikamayiz Zaten

Golcü değil 2. Santrafor ama pas oyunu içini tam oturuyor aslan parçası. İşini hakkıyla yapıyor golleri de sıralayıp seviye atlar umarım

bu oyununu oynasın arkadaşlarını beslesin varsın çok gol atamasin..Oyun içinde bu kadar efektif olup hayvan gibi pres yapip bir de üstüne golleri siralasa alma ihtimalimiz ortadan kalkar zaten..

Arkadaşlarına güzel koridorlar açıyor, defansı güzel yıpratıyor ancak ben gol de bekliyorum. Hakan Şükür gibi sağlı sollu atsa golleri ne güzel olur.

Abi cok iyi ya, topu alip dönmesi, calim atmasi oyunu rahatlatmasi falan. Gol atamamasi beni hic rahatsiz etmiyor mesela. Oyuna katkisi inanilmaz. Keske 8-10 da olsa bi opsiyon koyabilseydik. Gene ugrastiracak brentford

çok iyi oynuyor ama sevinemiyorum alamayacağız çünkü böyle giderse

6 Milyon civarına bonservisini alabilsek muhteşem olur cidden, Halil gerçekten muadili Türkiye'de olmayan bir forvet oyuncusu resmen kanat ve orta saha oyuncusu özellikleri var ayrıca hiçte kötü bir bitirici değil sadece pozisyonlarda biraz şanssızlık yaşıyor. Halil ve Mostafa ikilisini iyi bir rotasyonla kullanmamız lazım.

Geri
Üst Alt