# Halil Dervişoğlu

bu çocuğa sene sonu gerekirse 10 milyon da verilir. daha 21 yaşında bu kadar efektif oynuyor. bitiricilik sorununu ilerleyen dönemde çözerse top class oyuncu olur. daha önünde çok zamanı var. en büyük korkum geçen sezon olduğu gibi alamayacak olmamız. oyununa böyle devam ederse adamlar satmaktan vazgeçebilirler. tabi burada iş halil'de bitiyor. buraya kendini ne kadar ait hissederse bizim için o kadar iyi. ha yok ben burada kendimi gösterip avrupada oynamak istiyorum derse ozan kabak gibi. yapabileceğimiz bir şey kalmaz

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında sürekli bahsedildiği bir "bitiricilik sorunu" da yok. Rolü icabı daha fazla oyun içinde ve pozisyona sokan bir görevde şu an. Trabzon maçında çizgiden çıktı topu, öncesine direğin yanından auta gitti. Kariyerinde kulüp ve alt yaş milli takımlarda bol gollü maçlarını biliyorum. Kendi yaratıp attığı da fırsatçılık yapıp attığı da. Daha da iyi olacak, oyununu çok beğeniyorum. Bergkamp :LOL:

İnşallah alabiliriz. Sezon sonu işler ummadigomiz gibi gider ve Halil i almazsak ve. Scout ekibine güveniyorum. En az Halil kadar birilerini bulabilirler. Bizim asıl meselemiz su lanet yabancı sınırına dur demektir

Yabancı sınırından dolayı oynamasına bir şey diyemiyorum ama fırsatı olduğunda bonservisi bizde olan oyunculara şans vermeliyiz Muzaffer dervişoğlunun oğlunu parlatma yeri değil burası çok itici olmaya başladılar

Yabancı sınırından dolayı oynamasına bir şey diyemiyorum ama fırsatı olduğunda bonservisi bizde olan oyunculara şans vermeliyiz Muzaffer dervişoğlunun oğlunu parlatma yeri değil burası çok itici olmaya başladılar
Ne alaka allah aşkına
Adam oynuyor biz de kazanıyoruz

Ilk yarı iyi gözükmedi. önde oynamamız lazım. Defanslarina pres yapmamız lazım niye bekliyoruz onu cozemedim

Tek net bir pozisyon bulduk, onun da içine etti.

Ciddiyetsiz takılıyormuş gibi geliyor. Yalandan press yapıp yürümeye başlıyor hemen.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç bi zaman net forvet olmaz. Boşuna romantizm katıp güzellemeler yapmayın,at kanada Keremin yerine şu maçta ne kaybedeceksin

Aslında yardımcı forvet olarak çok daha verimli olabilir. Hatta forvet arkası üçlüsü dönüşümlü bir şekilde oynayarak da farklı bir saha içi opsiyon sunabilir ki, bu ligimizde baya tutacaktır. Taylan yerine gerçek anlamda ağırlığı olan bir DOS koyulabilirse ve takım savunması oturursa, güzel bir takım ortaya çıkabilir.

Taylan - Cica
Kerem (BAY) - Halil - Morutan
Mo/Diagne
+ Hala bekleniyor. Hoca büyük ihtimal yanlışlıkla keşfedip, iş işten geçmezse öyle gider. Yoksa zor.

Hiç bi zaman net forvet olmaz. Boşuna romantizm katıp güzellemeler yapmayın,at kanada Keremin yerine şu maçta ne kaybedeceksin
Bundan ziyade, "3 günde bir oynamasa daha iyi olurdu" yazsan daha mantıklı bir yorum yapmış olurdun. Keza 3 gün önce çok iyi bir uç oyuncusu performansı izlemiştik.

Bundan ziyade 3 gunde bir oynamaaa daha iyi yazsan daha mantıklı bir yorum yapmış olurdun keza 3 gün önce çok iyi bir uç oyuncusu performansı izlemiştik.

Peki şu açıdan bakalım mı renkdaşım. Lazio gibi katı orta ve defansı olan bi takıma karşı oyun yapısı daha etkiliydi defansif dengelerini bozma adına orda iş yaptı. Alanyaya karşı bu gerekmiyor ki ? Üstüne gitsen zaten açık veriyorlar

Mesela şöle bi durum var Mohammed 3 maç gol atamadı forma yüzü göremedi,Halilin daha 1 tane gollük şutu var oda olmadı. Hani silik kalıyor gol vuruşlarında.

Tek forvette harcanır bu adam. Diagne ile birlikte oynatacaksın bunu ama Diagne’yi de kadro dışı bıraktık. İyi halt yedik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt