# Halil Dervişoğlu

Kiralik oyuncuyu oynatalim bol bol, sezon sonu takimi satsin baska birine diye, kendi oyuncularimizi yetek bekletelim degeri düssün diye.

Senin mantığına göre hiç kiralık futbolcu alınmaması lazım. Onyekuru o kadar sene katkı sağladı. Almadıysak eğer bu futbolcunun suçu mu yoksa kulübün mü?

Tek forvette harcanır bu adam. Diagne ile birlikte oynatacaksın bunu ama Diagne’yi de kadro dışı bıraktık. İyi halt yedik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı şeyi düşünüyorum. Bu şekilde gol bulmakta zorluk yaşıyoruz. Lazio maçı takım olarak iyiydik ama yine gol bulmada sıkıntı yaşadık. Her maç tek Halil’le olmaz.

bu adamda aldığı her topu kaptırdı ya da rakibe attı neden ıslıklanmıyor?

yedlin ıslıklanıyor ya? ikiyüzlülük öldürecek beni

bu adamda aldığı her topu kaptırdı ya da rakibe attı neden ıslıklanmıyor?

yedlin ıslıklanıyor ya? ikiyüzlülük öldürecek beni

Bir topçu her maç iyi olacak diye bir kural yok. Halil ve yedlin geçen maç iyilerdi. Yorgun oldukları net. Sen teknik ekip olarak bunu farkedip rotasyon yapacaksın ya da ona göre bir taktik anlayışıyla devam edeceksin. BU maç kötüler. Ama sen yedlini ıslıklıyorsun. Neden ? Halil’in kredisi daha yüksek demek ki. Hoca da ıslıklanan yedlini oyundan alarak taraftarın önüne atıyor ne güzel. Sonra da oyuncularımızı ıslıklamayın, destekleyin falan filan.

Hem Trabzon hem Lazio maçlarında çok iyi oynayıp hem pozisyona girdi hem pozisyon hazırladı ve çok yoruldu. Kenarda 2 tane yedek kalmaktan hoşnut olmayan oyuncumuz varken bu maçta ilk 11 başlamamalıydı. Diagne delinin teki olsa da tepkisinde içerik olarak haklı bence. Gol konusunda düşük olsa da 1. santraforumuzun kendisi olduğunu düşünüyorum ama diğer 2 zurnayı da kullanmalıyız.

Genel olarak biraz abartildigini düsünüyorum.

Santrafor oynamaz, Cok yanlis oynatiliyor.
Berkan veya taylani kenara cekip halili orta sahaya cekmeli orta Saha forvet köprüsü olarak.

Eger linc yemeyeceksem soyleyeyim. Halil santrafor ise Muhammed santrafor oglu santrafor. Muhammed varken Halili 9 numara oynatmak, Lewandowskiyi yedek birakip Mulleri tek santrafor oynatmak gibi birsey. Halil iyi oyuncu ama abartiliyor. Mustafanin butun santrafor ozellikleri Halilden iyi. 4-4-2 de dusunulebilir bu arada.

Halil kesinlikle faydalı biri ama bu kadar abartilmasi gerçekten anlamsız. Yahu ne yaptı bu adam bir anda değişmez ilk 11 oldu. Kanatta oynayabilir. Yedekten ilk hamle olabilir. Ama elinde diagne ve Mohamed varken tek santrafor başlamaz. Belki Trabzon gibi zor deplasmanlarda farklı bir sistem oynayacağın zaman. Yoksa asla başlamaması lazim..

Bugün hiç mücadele etmedi. Çok top kaybetti, kaybettiği topları hiç kovalamadı. Eksik oynattı takımı resmen. İlk yarının boşa geçmesinin en önemli sebeplerinden birisi kendisiydi. 3 maç ilk 11 oynadı diye bu hale gelmesini kabul etmiyorum ancak keşke dinlendirilseydi.

Geri
Üst Alt