# Halil Dervişoğlu

Halil'in alımasıda 1. santrafor olmasıda normal ama önce TS sonra Lazio gibi yüksek eforlu 2 maçtan sonra ve 3 gün sonrada maçımız varken burada niye rotasyona sokulmaz? adam 1. dakikadan itibaren ben yorgunum diye bağırıyordu.

Üstelik elinde o bölgede oynayacak çok sayıda adam varken, çok anlamsız hocayı en çok eleştireceğim nokta burasıdır.

Kendisinin fiziksel olarak dezavantajı var ve yapabileceği işleri kısıtlıyo bu durum

Yorumlara bakılırsa beyimiz bu yaşta 2 zorlu mac oynayınca yorulmuş bi bizim ülkede var bu yorgunluk mazereti

Neden bunu sol da veya 10/SS olarak denemiyoruz?

Neden bunu sol da veya 10/SS olarak denemiyoruz?
bu ağırlıkla kanat olmaz. zaten takımda hiç dribling yapabilen yokken bunu kanada koysak iyice kağnıya döneriz.

geçen sene zaman zaman 10 numara gibi kullanmıştık. onu yapabiliyor özellikleri yatkın olduğu için

forvet performansı da kötü değil bence. ts ve lazio maçlarında iyi oynadı

ilk kez kötüydü. o kadar olsun

Serkan ağabey, babamın bir futbolcu eleştirme algoritması var. 'İyi olsa Barcelona'da oynardı' Sırf bu algoritma yüzünden Arda'yı eleştiremiyor.
Bu benim şakamdı yav, yıllar evvel Barcada oynarken Ardayı eleştirenlere size katılıyorum iyi olsa barcelona da oynardı zaten diyerek laykları almıştım.

Trafik polisi gibisin renkdaş hemen cezayı kesiyorsun
Boyle taraftarlik olmaz ayiptir gunahtir ya.Gecen sene herkes kotu derken bile ben Halili begeniyordum.Sonradan cikip baya iyi oynamisti.Ama cikipta bakin ben iyiydi demistim filan demedim.Ben futboldan anlamiyorum diyorum kendime ama yemin ederim benden beterleri var ben anlamadigimi kabul ediyorum en azindan bazi arkadaslar bildigini saniyor ama hic bisey bilmiyorlar o dahada komik.

Adamın yüzü salağa yatan seri katiller gibi maç esnasında.
Sınıfta falan olur böyle tipler ,eziklenen
Sonra bi haber 20 kilo kokoinle yakalandı gibi 😂

Geri
Üst Alt