# Halil Dervişoğlu

O pozisyonu da artik gole cevir yav. Bir degil iki degil. Topa vurmayi ogrenemedi gitti.

7 metre kale.. iki metre önündesin ve atamiyorsun. Rezil ya valla

Bu nasıl bir şopar ya bir insan kaleye nasıl şut çekip tutturamaz ya 7 metre lan. Dubları dizeceksin karşıya da antrenör yada veletlerden birini alacaksın topu sana paslayacak günde 100 tane falan şut çekeceksin bu kadar basit bak bu kadar basit.
Top, kale ve şut.

Sen nasil bir forvetsin ya. Iki metreden topu kalecinin ustunu atiyorsun. Zaten gecen sezon son malatya macinda da kacirdiydin pozisyonlari.

Penaltıdan çok bunun kaçırdığı pozisyonu düşünüyorum. Lan penaltıdan daha kolay pozisyondu 3 metreden lanet olası topu kaleye sokacaksın bitti. Çok canım sıkkın çok..

Ahh Halil ahh, hani zor bir pozisyonda kaçırırsın eyvallah bitiriliğin kötü derim de bitiricilik isteyen bir pozisyon değil ki kalenin önünde boş pozisyonu kaleye sokamayacaksan topu bilmiyorum ki hangisini atacaksın

bitiriciliği zayıf onu öyle kabul ettik de arkadaş insan biraz kendini bilerek oynamalı. bu maç özelinde konuşmuyorum. son topa kadar gayet iyi getiriyorsun topu, vuruşların zayıf belli. bari bu açığını asist yapmayı deneyerek gider. aşırı bir bencillik var bu çocukta. abuk subuk yerlerden şut denemeleri yapıyor, pas verse yüzde 100lük gol olacak, daha zor pozisyondan şut deniyor ya da çalıma gidiyor. bu çözülemeyecek bir sorun değil ama hoca da ilgilenmiyor mu konuşmuyor mu ya da kafası mı almıyor anlamıyorum.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buna benzer bir pozisyonu Gecen sezon sivas macinda kacirdi 2-2 berabere kaldigimiz macta

Bu kadar yetenekli bir oyuncunun Böyle pozisyonlari degerlendirememesi uzucu

Çok küçük detaylarla puanlar kaybediyoruz. O küçük detaylardan birini yoluna soksak büyük sıçrama yapıcaz. Biri de Halil'in 6 pastan şutları.

Geri
Üst Alt