# Halil Dervişoğlu

vuracaktı da hızı yetmeyince koparamadı topu rakipten üstat. dengeyi bulamadı. daha önce vursa iyi bir şut çıkaramazdı bence

halil'e değil de kerem'e gelse o pozisyon gol olabilirdi.
Bunun beyin fonksiyonlarında ego kısmında da bir bozukluk var gibime geliyor.
Topu oraya kadar sürmek yerine yine pas verebilirdi baya baya bi 10 saniye fırsat vardı.
Kafayı kaldırmadan şartlıyor kendini, maç sonrası sor kanatta iki kişi olduğunu bile bilmez,
Buna da kızmıyorum her hatasında evladım canım cicim yaparsan bu olur.

Teknik heyet özellikle yardımcılar kardeşim bir değil iki değil her maç aynısını yapıyorsun diye çekip bunu ısrarla konuşmalı.
Muhtemelen çekiniyorlar Halil küser de takımda kalmak istemez terim de bizi oyar diye korkuyorlar.

Aşırı bencil bir topçu, Mustafa gol atmasın diye takim kaybetse de umrunda olmaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuhaf oyuncu, Bu kadar iyi hareketler yapıp bu kadar kötü bitirebilen bir oyuncu daha görmedim. Ama bu bitiricilik sorunuyla 11 oyuncusu olamaz.

Birak adamin onune iste be yigenim kaleciyle karsi karsiya kalsin sonra.kral ol.Kizamiyorumda Halil gibi topu oyle surecek 2 kisi var takimda bi kerem Bi Moruttan.

Bal yapmayan artı kavramı bu arkadaş için cuk diye oturuyor. Futbol gol atanın kazandığı bir oyundur. Bu eleman gol atamadığı gibi gol olacak pozisyonları da engellediği sürece bu takımda işi yok.

Bencil herif pas verse gol
Screenshot_20211218-231701_beIN%20Sports%20TR.webp

pas için tek opsiyon iki stoperin arasından koşu yoluna atmaktı ama halil onu atacak kadar inceci bir adam değil.

Bir sürü pası var öyle. En iyi yaptığı şeylerden birini yapamaz demen garip olmuş.
topla becerisi diğer oyuncularımıza nazaran yüksek olsa da bu pas zordu bence üstat. göründüğü kadar kolay değildi bence ki biraz dengesi de bozulmaya başlamıştı halil'in

öte yandan düz gitmeye çalışması da çok yanlış bir tercih değil. stoperler kenara açılınca önü açıldı ama devamını getiremedi.

topla becerisi diğer oyuncularımıza nazaran yüksek olsa da bu pas zordu bence üstat. göründüğü kadar kolay değildi bence ki biraz dengesi de bozulmaya başlamıştı halil'in

öte yandan düz gitmeye çalışması da çok yanlış bir tercih değil. stoperler kenara açılınca önü açıldı ama devamını getiremedi.
Burada pozisyonu anlatıyorsun ok ama üstte yazdığın cümle Halil'in genel yetenekleri üzerine bir eleştiri. Burada bir çelişki var. Anlamadım bu işi.

O pozisyonda Halil pas vermeliydi ama topu o noktaya sadece Halil getirebiliyor. En uçta oynamamalı çift forvette yardımcı forvet olarak oynamalı. Hücuma hareketlilik katıyor rakip savunmayı zorluyor. Elde başka oyuncu yok.

Geri
Üst Alt