# Halil Dervişoğlu

Önce kendi rolünü bu çocuğa anlatmak gerek. Bitiriciliğinin vasatın altında olduğunu bilmesi gerekiyor, tipik yedek kalan forvet triplerine girmiş ancak kendi kabiliyetlerini bilip ona göre oynaması gerek. Gol attırmaya odaklanması lazım. Cicaldau çöp çıktığı için ortasaha-forvet bağlantısı olabilecek oyuncuya ihtiyacımız var. Bu görevi üstlenebilir.

Bence burada fazla yükleniyor halile..Geçmişte çok saçma bencillikleri oldu ama maç anında da dedim pas acısı abartildigi kadar rahat değildi
.
Bence sag taraftan gelene vermeliydi cunku en dogru pas orasi gozukuyor goruntuye bakarsak. O Morutan miydi simdi cikartamadim lakin pasi onune verse o kisi de Mostafa'nin onune birakip rahatca gol atabilirdik.

Anca Kereme pas at. Kerem olmayınca kimseye pas vermiyorsun gerizekalı.

Bal yapmayan arı. Gayet yetenekli ama oyun zekası sıfır. Şutlanmalı.

Ben hiç bir futbolcuyu tekil olarak hemen gitsin vs demem şu an.

Bu adam Kerem hariç kafasını kaldırmıyorsa , 54635 çalım deniyorsa , yerinde şut atmıyorsa ... e bu adamın hocası yok mu, teknik kadroda uyaracak adam yok mu ???

bir kaçı hariç tüm futbolcular için aynı düşüncedeyim.

Bunun icin Brentford 10 milyon istiyordu hahahahahhaha

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Söz konusu Mustafa olduğunda kesinlikle pas vermiyor. 2-3 maçta gözlemlemiştim, şimdi net fikrim bu. Ayağının ucuyla yuvarlasa Muhammed bütün golleri yazardı. Aldırmayacaklar Mustafayı sanırım.

Bencil ve kıskanç bi topçu bilerek pas vermedi bugün ve çok göze batıyor artık. Ayrica bok gibi çalıma giriyor her pozisyon da halı saha mi ulan burası madem öyle emre moru göndermezdik bom boş calim izleyeceksek.

Geri
Üst Alt