# Halil Dervişoğlu

Maçın sonunu izlememiştim vurduğu kafayi şimdi gördüm puhahahahahah

Golle başlaması önemliydi yetenekli oyuncu moral kazanırsa sonradan gireceği maçlarda iyi iş yapar.

Gol vuruşunu geliştirse Oliveira nın kafasının ortasına açtığı ortayı gol yapardı

Attığı golde de şans yanındaydı vuramadı topa gerisine düştü

Doğru yerde olması tek doğrusu diyebiliriz başka da görmedim zaten pozisyonunu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi döneminde onu da yapamıyordu. Beğenmiyorum ama gözüme battı yalan yok.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem kendine gelene kadar Kasım ayı falan oluyor o zamana kadar Halil’i kullanmak lazım bence

Halil beklenenden fazla süre alacak ve begenilecek bu sene bir kenara yazın. Bu adam özellikle kötü olduğumuz sezon takımın yıldızı yani en çok beklentisi olunan 2-3 oyuncudan biriydi forvet oynuyordu direk gol umudu felandi kaldıramadı bu durumu. Şimdi çok çok iyi bir takımın yedek parçası oynadığı zaman kimse kesin gol beklemeyecek yada çok iyi oynamasını. İdare etse iyidir diyecek herkes. Yani o şık bilek hareketlerini bir kaç kere yaptığı maçlar felan iyi adammış bu da yorumları yapılacak çünkü kimse bundan bur şey beklemiyor bu sene. Barış Alper 3. Türk için en büyük aday ama Halil bence bir çok maç oynayacak

Artık kendisini kanıtlamalı.Bu kulüp kendisine o kadar şans tanıdı fırsat bu fırsat bugünkü oynanacak olan Zalgris maçında gollerini atıf taraftarla bütünleşmeli.Tabancı Sınırı'nın olduğu 1 Lig'de ne kadar Türk oyuncu varsa kadroda kazanmalıyız..

Çabuk gömüyoruz bence zamana ihtiyacı var maliyetli bir oyuncu değil sonuçta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisine hayran olanları mutlu eden bir 45 dk oldu.

Geri
Üst Alt