# Halil Dervişoğlu

tuhaf bir adam ya. olm biraz bosvermisim dünyaya halinden uzaklas bu bir oyun stili olamaz ya.
zorla oynatılıyormus gibi bir hal hareket var üzerinde. biraz uyanık ol depresif depresif takılıyon gibi sahada.
ya çok tembel bir adam bu, ya da piskolijik sorunları var.

Halil dün iyi oynamadı evet ama abartılacak kadar da kötü değildi.Takimin 3.forveti olarak oynuyor muhtemelen milli takimimizin as forveti olur Halil.Yunus Barış Alper Halil bitiricilik konusunda eksikleri var Kerem bu oyuncuların yanında bitirici olarak net ön plana çıkıyor.

Top senin evladın değil, kankan da değil. Tamam yeteneklisin ama Yunusluk yapma kardeşim, toptan ayrılmayı da bil yoksa yazık olacak.

Hiç şaşırtmadı. Gamsız halil kaldığı yerden tam gaz devam. Adam yıllardır top oynamadan hala piyasa yapıyor ya ona şaşıyorum

Adamın 10 üzerinden 7lik bir tane bile özelliği yok.

Oyunu bir yana vücut dili de negatif. Halil kadar tutkusuz bir adam görmedim. Gol sevinci bile bi garip adamın :D

IMG_20230805_221236.webp

Bundan hamle oyuncusu falan da olmaz. Kasımpaşa'da oynasa dikkat çekmez. İnanılmaz yetersiz bir adam.
Biraktigimiz gibi gelecegi belliydi zira hic mac yapmadi.
Eksikliklerini bilerek transfer ettik.
Seneye yabanci sinirindan bagimsiz olarak Samsun-Sivas tarzi bi yere kiralanirsa sasirmam.
Umarim kendini biraz olsun gelistirmeye calisir.

Nasıl 3 maçta 2 gol atar ya. Aslan pp’li biri bana demişti ki 6 ayda bir gol atar boşuna aldık.

Öyle ya da böyle 3 kritik maç oynadın 2.golünü attı. #respect

Yerli olması en büyük özelliği.Takımdaşlık arkadaşlık işine girse motive okur daha fazlasını yapar.Yok dışlanmış uzak durursa sönüm enerjisiz izleyeni soğutur

Geri
Üst Alt