# Halil Dervişoğlu

Geçen iki sezonundan daha olgun duruyor. Ama şu fiziği düzeltmesi gerek.

İlk turda golü atmasa belki de elenecektik.Şimdiden verilen parayı çıkardı.Mertensin rotasyonunda kullanılır

Halil için şimdiden söyleyeyim kendisinden sıçrama yapmasını bekliyorum her ne kadar Şenol Güneş oyunculara dokunuşuyla medyada sürekli gündeme gelip konuşulsa da Okan hocada aynı şekilde yerli oyunculara dokunuşları çok iyi yapıyor.

Açıkçası Halil'de hız ve çeviklik var ve Okan hocanın elinde yükselmesini bekliyorum. Genelde hocanın elindeki forvetler ekstra iyi oynayabiliyor umarım başarılı olursun beklenen sıçramayı yaparsın.
3 maç 2 gol toplamda 90 dakika filan oynadı bu sürede 2 gol gayet iyi daha da iyi olacak adım adım bakmak lazım en azından ligin başında şu 2 gol sezon öncesinde çok iyi moral olacak. Çalışmaya devam aslanım benim.

Böyle devam

Daha gerektiği noktalarda ve gerektiği süre zarfında kullanırsak böyle fayda almaya devam ederiz.

Böyle bir takıma gelmesi kendisi için şans, kendini ve oyununu geliştirmeye bakacak.

Agresif yorumlar yersiz böylesine bir yabancı sınırının olduğu noktada.

İlk 11'i geçtim, değişiklikler sırasında bile yerli kullanman gerekecek.

Bunun sakatlığı var, kartı var cezası var.

Okan Buruk'un takımında verim alamadığı forvet hatırlamıyorum ben yav. Sefer vardı tek sanırım. Halil'den de her türlü fayda görürüz, yeter ki çalışsın.

Güzel vurdu topa. Herkesin içinden geçmeye çalışma huyundan vazgeçer umarım. Bizdeyken hep bunu deniyordu. :D

Yerli olması en büyük özelliği.Takımdaşlık arkadaşlık işine girse motive okur daha fazlasını yapar.Yok dışlanmış uzak durursa sönüm enerjisiz izleyeni soğutur
Önceki döneminde de Kerem ile iyi anlaşıyordu ama ikisi de takımda kendilerini kabul ettirememişlerdi. Şimdi kankası takımın kaptanı ve söz sahiplerinden biri oldu. Kerem olaya el atarsa kendine yer edinir ki golden sonra Abdül ün falan sarılması da bunun göstergesi...

Bence tam Mertens alternatifi. Sırtı dönük iyi top dağıtıyor. Icardi'nin arkasında verim verebilir.

Geri
Üst Alt