# Halil Dervişoğlu

Niye alındı açıkcası fikrim yok. Alındığı zaman da şaşırmıştım.

Yine hiç beğenmedim. Buna vereceğimiz dakikaları gariban gencolarımıza verelim derim. Gözüme kestirdiğim isim Berk Kızıldemir.

2 güzelim pozisyonu salakça mahvetti. İstikrarı devam ediyor.

Bu herif niye bizde acaba.

Bir iyi iş yaparsa bir kötü iş geliyor ardından. Çok savruk oynuyor.

Mücadeleden kaçan ruhsuz,bencil,tembel herifin teki. Kaptırdığı toplarda kontra yedirirken faul yapmak yerine izleyen galesiz. Başımıza yeniden bela edenlere selam olsun

Mertens ve Bakambu dururken bu niye girdi anlamadım. En kötü orta sahaya Demirbay'ı atabilirdik.

Begeniyorum bu cocugu. Yine soyluyorum, bjkye gitmedigi icin cok mesudum.

Bunu neye aldik biz ya? Yerli rotasyon desek zaten ayda yilda bir maca giriyor. Bunun yerine alt yapidan bir gence sans versen ayni hesap olurdu. Nasil olsa oda ayda yilda bir maca giderdi. Kesinlikle sezon sonu satilmali.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

topla becerikli bi herif her daim ama müthiş eforsuz. kaybettiği topun bile peşinden koşmuyor adam. gene de 2-3 pozisyon için alternatiftir en azından. dombele gibi transfer yaptık biz, halil'in saçmalıkları o kadar zorlamıyor

86 da tam gole gidecekken kaptırdığı topla kpaşa 4-5 saniyede kalemizde bitti. ileride top tutamayan hücumcu formamızı giymemeli. halil'den olmadı ve olmayacak.

al ver leri çok güzell
barış ile uyumu harika
hamle oyununa çok uygun
topla patlamaları çok iyi
takıma heyecan ve ritim katıyor
barış alpere alan açıyor
oyuna girince kereme soluk aldırdı.

yav bu çocuk çok yetenekli zaten o hep belliydi de maç içinde kafası gidiyor işte tercih hataları ve bitiricilik sorunu var genel

Rotasyonda oynatmak lazım bu tarz maçlarda çok daha fazla iş yapabilirdi. Pas hatası yapıyor ama dar alanda verkaçları gayet iyi mevcut kadroda Mertens yerine daha iyi olabilir.

Geri
Üst Alt