Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyiydi, Bakambu'ya attığı pas kötüydü bence sadece o da olur o kadar
Yalnız esas problem pres/savunma namına hiçbir efor sarf etmemesi. Kaç yaşında adamsın fırsat gelmiş kendini fit tutmuşsun ortaya mücadele de koymak zorundasın
Evet biliyom. Heriften ağır esrarkeş vibeı alıyomEn tembel futbolcu diye nellson ve Muslera halilin adını vermişlerdi.
Boey de zahanın az farklı vuramadıgı pozisyonda iyi kesti katilmiyorumHalil'in arka direğe yaptığı ortayı başka yapacak hiçbir oyuncu yok orada kim varsa dağlara taşlara atıyor ilk defa arka direğe kafa seviyesinde müthiş top çıkardı.
Boey'in ortaları hiç beğenmiyorum daha iyi olmalı bu kadar sıfıra inen bir bekin en az 5-6 asisti olurdu. Zaten beğenmediğim tek yönü bu olabilir gerisi kusursuz.Boey de zahanın az farklı vuramadıgı pozisyonda iyi kesti katilmiyorum

Reis hızını alamadı aut çizgisini de çalımladı
Evet biliyom. Heriften ağır esrarkeş vibeı alıyom
Yine de herif kendini hazır tutmuş aylardır oynamamasına rağmen, bu benim kitabımda büyük artıdır
Nelsson kendine baksın ilk zorlukta futbolu unuttu
Bence öğrenebilir gayet. Bizim oyunda en baba starlar bile köpek gibi basıyor. Kendi de bundan motive olacaktır olmazsa da bu seviyelerin topçusu değilmiş derizHalil 20 sene önce falan top oynasaymis, bugün efsane diye anılırdı herhalde. Ama 2023 yılında savunmada - yazan herif çekilmiyor
Evet genelde çok kotu kesiyor yada yanlıs tercihler yapiyor ama o pozisyonda halil gibi iyi kestiBoey'in ortaları hiç beğenmiyorum daha iyi olmalı bu kadar sıfıra inen bir bekin en az 5-6 asisti olurdu. Zaten beğenmediğim tek yönü bu olabilir gerisi kusursuz.![]()