# Halil Dervişoğlu

Uslan be halil ibrahim demek istiyorum. Bazi pozisyonlarda muthis isler yapip zamaninda ayagindan topu cikarsa helal dedirtecekken 1 fazlasini yapip kufur ettiriyor. Ama iyi isler yapti girdikten sonra.

Biraz daha fazla kullanmak lazim sanki, tipki bakambu gibi

Dönüş ve dar alan çalım yeteneği başka yerlide yok.

Kazanabilsek büyük kazanç olacaktı da, tembelliğe devam herhalde.

Bence gayet faydalı yedekten girdiği tüm maçlarda maça hareket getirdi. Devre arası kiralanabileceği falan söyleniyor ama kesinlikle kalmalı zaten Bakambu'da muhtemelen Afrika kupasına gidecek.

Hem yetenegine ihanet ediyor hemde dk 90 olmus 2-1 öndeyiz adamlar geliyor beyefendi geriye kosmuyor bile

Dünkü maçta listede yoktu keşke bir şekilde yer olsaymış tam dar alanda iş yapabilirdi 2 al ver yapıp resmen rakibin dengesini bozabilirdi. Mevcut kadroda dar alan beceresi en yüksek futbolcu olabilir.

Dünkü maçta listede yoktu keşke bir şekilde yer olsaymış tam dar alanda iş yapabilirdi 2 al ver yapıp resmen rakibin dengesini bozabilirdi. Mevcut kadroda dar alan beceresi en yüksek futbolcu olabilir.
kesinlikle, ben de aynısını düşündüm özellikle kapanan takımlara karşı oldukça etkili bir oyuncu ancak maalesef mental problemleri var - argo kullanmak istemedim - adamın fm dilinde yetenek, top becerisi, dribbling felan 15 ancak zeka/karar verme vb 3-4 felandır

Trabzonspor'a kiralayalım

Hem camiasına kavuşur mutlu olur, hem dakika alıp pişer, hem de Trabzon'a bir iyiliğimiz dokunur bize lazım bir müttefik

tete yerine niye oyuna girdigini kendi bile anlamamistir eminim.

Fazla süre vermeliyiz özellikle Icardi arkasında bu kadar kadife yumuşak bileklere sahip aynı zamanda dripling yapabilen biri fena olmaz.

Mertebeleri değil eli oynayan bu adam olmalı Kerem değil Kerem solda olmalı.Mertens Halil değişiği ilazım

Bu adamı neden yedik direkt anlamıyorum...

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaşın 24 o kadar Hollanda altyapısında oynamışsın İngiltere takımına transfer olmuşsun.Gelmişsin ülkenin en iyi takımı Galatasaray'ına 2 defa transfer olmuşsun.Milli Takım'da bile oynamıp gol atıp asist yapmışsın.Yeteneklerin var belli ki az da oynama isteği olur.Şu elinde ki şansı isteyecek olan çok Türk genci var.İlk 11'e mi alınmıyosun antrenmanlarda çalışıp hocanın gözüne gireceksin.Misal şu maçta oyuna sonradan girerken yüzünde hiç oynama isteği yok.Az hırslı olsa Yabancı Kural'ı varken Lig'de oynar..

Geri
Üst Alt