# Halil Dervişoğlu

Yazin bunu sampiyinşipe kiralariz. Senelik 400 bin kiralama bedeli alsak 4 sene kiralasak yeter

Yazin bunu sampiyinşipe kiralariz. Senelik 400 bin kiralama bedeli alsak 4 sene kiralasak yeter
500 bin euro'ya besiktas'a calim atmis olduk. bu oraya gitse o kadroyu daha da sisirip kaosu derinlestirebilirdi. bizde yedek yedegi bile olamaz. seneye istanbulspor'da oynasa kimse sasirmaz.

500 bin euro'ya besiktas'a calim atmis olduk. bu oraya gitse o kadroyu daha da sisirip kaosu derinlestirebilirdi. bizde yedek yedegi bile olamaz. seneye istanbulspor'da oynasa kimse sasirmaz.
Ya su kaos ortamında orada aranılan adam olsaydi.

Trabzona ibbye falan birilerine saplarız ingiltere 2.den talipleri var.

Ya su kaos ortamında orada aranılan adam olsaydi.

Trabzona ibbye falan birilerine saplarız ingiltere 2.den talipleri var.

Şöyle hücum oynayan bir orta kalite takıma kiralanmalı ve düzenli oynatılmalı

Bjk tarzı bir takıma

Halil kendini geliştirmek istemiyor. Ben oldum havaları kariyerine zarar veriyor. Barıştan kerem den daha yetenekli bir oyuncu ancak azim yok maalesef.

Cidden Terim döneminde nasil bir oyuncu oldugunu herkes görmüstü. Ne diye tekrar aldik hala anlam veremedigin bir oyuncu. Bizim kadroya bir daha giremez, ya bedava gönderilir yada sözlesmesi bitene dek kiralik gider

Halil kendini geliştirmek istemiyor. Ben oldum havaları kariyerine zarar veriyor. Barıştan kerem den daha yetenekli bir oyuncu ancak azim yok maalesef.
O babayla zor zaten. Ailesi çok fazla burnunu sokuyor. Sorunlu bir tip gibi babası. Halil'in ruh gibi olmasına şaşırmıyorum.

O babayla zor zaten. Ailesi çok fazla burnunu sokuyor. Sorunlu bir tip gibi babası. Halil'in ruh gibi olmasına şaşırmıyorum.
Bu firsatlar her zaman gelmez. Mertens icardi ziyech toreria sanchez muslera gibi oyuncular var etrafında sana kalacakları tecrübeyi hatayda bulamazsın. Ailevi sorunlar da olsa kişisel problemler de olsa futbola odaklanması lazım.

Bu firsatlar her zaman gelmez. Mertens icardi ziyech toreria sanchez muslera gibi oyuncular var etrafında sana kalacakları tecrübeyi hatayda bulamazsın. Ailevi sorunlar da olsa kişisel problemler de olsa futbola odaklanması lazım.
Katılıyorum ama bu kafayla mümkün değil. Asıl bu çocuk oldu kafası babasında var bence

1714816978198.webp

3 hafta kaldi. artik yedekten bile oyuna almiyorlar sayilir. en azindan takim icinde negatif enerji yayarak hatay'in düsmesine yardimci olabilir.

Geri
Üst Alt