# Halil Dervişoğlu

Orda o dönüşü yap ama boştaki adama verme valla bravo. Hani bı laf varya futbol basit oyundur,basit oynaması zordur. Halil futbolu basit oynayamaz malesef.

Kiralaya kiralaya ne olacak
Hemen satılması lazım
50 bin euro bile kabul görür camiada

Beğendim. Özellikle oyunun durduğu dakikalarda terini silmesi oldukça iyiydi. Kalmalı ki kalacaktır. Bravo Halil .

Al şu topu boş kaleye vur diye pas atsan bile topu durdurup etrafında dönecek şut çekersen ölürsün diye rüyamı görmüş bu çocuk ...

kurtulamadık şu gerizekalıdan ya. dün kaçırdığı pozisyonu şimdi izledim de 2 bos adam verken önünde savunma varken oradan kaleye vuran adamı kamptan sutlamayan okan'ı da buradan kınıyorum. hazırlık mazırlık bu gerzekliklere yer olmamalı takımda.

Fatih Tekke beğeniyodu galiba bu arkadaşı Alanya'ya verin gitsin maaşını da biz öderiz gerekirse. Millet kaçırdığı gole takmış da asıl büyük sıkıntı eren aydının solda binbir uğraşla getirdiği topa koşu atmayıp ceza sahası çizgisinde beklemesi bu mentalitesi değişmezse 2.lige kadar düşer

Son düzenleme:
Beşiktaş'ta menajer kayırmasıyla milli takıma kadar yükselen Kenan Karaman vardı. Beşiktaşa güzel kitlemişlerdi. Bize de aynı şekilde bu halil i kitlediler. Bırakın bizde oynamayı, bu ligde herhangi bir takımın as forveti olamaz.

Profesyonel Futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu ve Kulübü Brentford FC Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 500.000 Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 4 sezon için sözleşme imzalanmıştır.

Buna göre, Futbolcumuza 2023-2024 sezonu için net 20.000.000 TL sezonluk ücret ödenecek olup, sonraki sezonlarda ödenecek ücretler TÜİK’in açıklayacağı TEFE-TÜFE oranında artış yapılarak belirlenecektir.

Geri
Üst Alt