Halil Galatasaray’da İddiası

1689418104056.webp

Yusuf out
Halil in

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bence çok işimize yarayacak

Güzel oldu hayırlı olsun

gedsonu aldıklarında ki hareketlerini unutmadık, sıra rizede onlarlada görülecek bi hesap var bu sezon , herkesi bağırtacağız

Beyler yerli topçu da lazım bu kadar hesap kitap yapmaya gerek yok üç kulvarda yarışacağız bu sezon. Halil gamsız evet ama gömülecek kadar da kötü değil ayrıca bejekeye şlakkk diye geçirmemiz de ayrıca hoşnut etti beni anç nin suratını görmek isterdim. Bu tinercilerin Gedson transferinde ki düzenbazlıklarını unutmayalım.

Beyler yerli topçu da lazım bu kadar hesap kitap yapmaya gerek yok üç kulvarda yarışacağız bu sezon. Halil gamsız evet ama gömülecek kadar da kötü değil ayrıca bejekeye şlakkk diye geçirmemiz de ayrıca hoşnut etti beni anç nin suratını görmek isterdim. Bu tinercilerin Gedson transferinde ki düzenbazlıklarını unutmayalım.
Kime koyarsa koysun fbjk ya koyandan Allah razı olsun

Halil'in babası yanlış karar vermiş. Oynayabileceği Beşiktaş'a gitmeliydi. Bizde süre alamaz bu çocuk.
Düzenli oynamak kadar kimlerle oynadığın da önemli bence. Mertens ve Icardi gibi iki tane futbol okulu var resmen bizde. Bir şeyler öğrenmek isteyene büyük fırsat. Jk'lı değilse daha cazip gelmesi normal.

Tinercilere bak

Halil Dervisoglunu kaptirdik diye agliyorlar .d

Bizim burda da begenilmiyor.

aklımda olan bi transfer değildi ama memiktaş'a zoktuğumuz için mutlu olmak ve şampiyon hocamızın kararına itimat etmek durumundayız.

hayırlı olsun.

Tinercilerin ezeli rakibi Bursaspora kiralayalım.

Beşiktaşlıların zırlaması pozitif ama kadroda şişkinlik yaratacak bir hamle olarak görüyorum

iş yapar ciddi de bir maç oynayacağını düşünüyorum bu sezon rotasyonda.

bjk almasın diye alınabilir güzel

Geri
Üst Alt