Halil Özer: "TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Ali Koç'tan özür diledi" İddiası

Arif Çelik

Hocaların Hocası
Halil Özer: "Mustafa İlker Coşkun... Eyüpspor-Fenerbahçe maçının VAR hakemi... Bu arkadaş belki de Türk hakemliğinin kırılma noktasını belirledi... Tadic’in ortasına çarpan eli ciddiye almayarak belki de sistemin değişmesine neden olacak... Şimdi bu olay hakkında bir sürü duyum geldi... İddialardan birisi TFF başkanının Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’tan özür dilediği... Bu tabii iddia... Doğru mu değil mi bilmiyorum... Ama son belirtilere bakarsanız sanki doğru... Ama bir kez daha söylüyorum. Teyit edilmemiş bilgi. Haber olmaz. Sadece bu köşeye bu şekilde yazılabilir. Bir duyum da maçın VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun hakkında... Aldığımız bilgilere göre MHK o pozisyon hakkında kendisinden savunma istemiş... Bu teyitli bilgi... Zaten Coşkun maç akşamı sabaha kadar uyumamış. Tabii kendisine gelen telefonları tahmin edebilirsiniz. Hatta şöyle bir muhabbet var... "Bana el kırılmamışsa yani top yön değiştirmemişse penaltı olmaz dediniz" savunmasını yapmış... Cevap şu olmuş; "El daha nasıl kırılır. Parmaklardan top yön bile değiştiriyor..." Üç aşağı beş yukarı konuşma böyle... Bir de şu var... Penaltı pozisyonu 62. dakikada oluyor. Ama ekrana üç dakika.

Zaten pozisyon VAR’da konuşuluyor. Hepsi kayıtlı. Şimdi onları dinleyecekler... Muhtemelen Mustafa İlker Coşkun’un VAR kariyeri bitecek. Ama belli olmaz. Ne hatalar yapan VAR ve orta hakemler bir hafta içinde başka görevler aldı. Tabii bu olay VAR hakemlerinin ne kadar sıkıntılı olduğunu gösteriyor. Hatır için alınanlar, torpille alınanlar hepsi orada.

Orada elin topla temasını sahadaki kimse görmedi bile. Pozisyonun içinde olan Tadic dahi fark etmedi. Top üstelik tam olarak Tadic'in göndermek istediği yere gitti.

Bu pozisyon bize olsa bahsi bile geçmezdi yani eminim. Ne var elinin ucuna değdi diye penaltı mı bekliyorsunuz utanmadan bide diye

Eyüp'ün bir golü yendi, Fener'in golünden önce net faul görülmeyip gol iptal edilmedi hala yok parmak uçlarına top sürtmüş de oyuncular incinmiş de penaltı çalınmamış. Ulan bir gram şerefiniz yok bari biraz utanmanız olsun.

Ya bu fenarasyon başkanı bu futboldaki kanser hücrelerinden biri.Baş kanserde belli her ne kadar bize oldukça uğurlu gelsede yalı çocuğu futbol için büyük bir beka sorunu resmen

keşke nihat özdemir geri dönse

Fenerbahçe artık herkesin gözüne soka soka, göstere göstere ligi dizayn ediyor. Tek isteğim, ali kOÇ denen şerefsizin bir şekilde geberip gitmesi. O derece nefret ediyorum bu heriften.

Yav tamam o penaltı da Eyüp'ün yediği faullu gol, iptal edilen attığı gol için de kimse bir şey konuşmayacak mı? Federasyonun bu kadar yanlı yönettiği bir dönem hatırlamıyorum. Aziz Yıldırım başkan olsa şunlar yaşanmaz.

Algı yapmaya çalışmış Fb trolü. Eyüp aleyhine hataları yok saymaya çalışmış aklınca.

Halil Özer de kim?

Bu ülkede milyonların gözü önünde auta giden toptan bile gol yedirdiler lan bize, daha ötesi yok, futbolcularımızı öldürmeye teşebbüs eden adamlar kart bile görmeden maç tamamladı, olmayan 6 tane penaltı aleyhimize çalındı, lehimize olması gereken 20 tane penaltı görmezden gelindi, bunlara ise olmayan penaltılar verilip kaç tane faul ofsayt gol attırılıp, kırmızı kartları verilmeyerek, rakipler 10 kişi bırakılarak ittirildikçe ittirildiler, herşeye rağmen 8 puan fark koyduk, şimdi gelmişler Eyüp maçında el varmış bilmem ne varmış, hakikaten daha nasıl anlatayım küfürsüz....

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
lan ben daha hakemlerde suç aramam böyle bir ortamda nasıl maç yönetsin adamlar

Sahte kabadayı filminde babanın oğlu Kemal en azından saf ve iyi niyetiydi

"iddia edildi"

teyit olmadığı için "haber değeri" yoktur diyor bir de sevgili halil.

ne güzel dünya. algıyı yapın, sonra kenara çekilin.

eyüp'ün attığı nizami golün iptal edildiği, iptal edilmesi gereken yediği golün ise verildiği karşılaşmadan sonra hem de.

Geri
Üst Alt