Halil Umut Meler, Hakemliği Bırakıyor İddiası

uzulmedim birakmasina, bizim net sampiyonlugumuzu calmistir

TR'de hakem olmak deli işi resmen can güvenliğin yok bu olaydan bağımsız para ile yapılacak iş değil eskiden polis asker haiemler olurdu kimse bişey yapamazdı yine o tarz biseyler lazım yada yabanci hakem

ins yabanci hakemlerin önü acilir

Bu olayların başlangıcı nerde herkes biliyor ama o kişiye kimse ellemiycek

Yumruk olayından sonra 1 kez maç yönetmiş
Geri kalanında VAR-AVAR'da yer almış
Bugün pendik-ts maçını yönetecekmiş

1708251037004.png

Organize kliğin istediklerini yapmayan hakemleri uzaklaştırıyorlar futboldan. Cüneyt Çakır da bunların isteklerini yerine getirmiyor diye emekli edildi muhtemelen. Şimdi hedef Meler. Tek hakeme benzeyen oydu ligde.

Organize kliğin istediklerini yapmayan hakemleri uzaklaştırıyorlar futboldan. Cüneyt Çakır da bunların isteklerini yerine getirmiyor diye emekli edildi muhtemelen. Şimdi hedef Meler. Tek hakeme benzeyen oydu ligde.
Cüneyt Çakır'ı hiç sevmedim - UEFA'da yönetimi ile ligdeki yönetimi çok farklıydı bana göre.

Kıyaslamam o nedenle ama dediğin gibi en azından Hakem kimliğinde biri var dedirten tarzda biriydi. Kayıp olur . Cukkacı adamlara kalıyor günden güne bu iş.

Dikkat ettiyseniz neredeyse hiç Fener maçlarına atanmıyor. Beğenirsiniz, begenmezsiniz, ligde ki en objektif hakem olduğunu düşünüyorum.

Türkiye'de futbolu bilen tek hakem diyebilirim. Hakemliğe devam ederse o güruhun istediği biçimde maç yönetecektir diye düşünüyorum.

Düşündüğümüz gibi halil umut melerde kıvama getirlmiş. Twitterda trabzonlular şikayet ediyor, fenerlilerde halil umut meleri kötülüyor.

Geri
Üst Alt