halil umut meler

Eyyam modunu açmazsa Turkiyenin en iyi hakemi bu

Derbide deplasman takımları için ideal hakem, Onyekurudan koşu varlı maçta da hakem buydu. Şu an şu yönetse daha iyi olur denilcek bir hakem yok malesef, kötünün iyisi.

Maci kaybettik bile sayesinde

Derbide icimizden gececek, gecen seneki maci hatirlayin

Yeni nesil tetikçi. Eyyamcıdır, hatta kralıdır. Cücü'nün ustalık eseri. İstese çok iyi maç yönetir, aynı cücü gibi. Gerektiğinde ince veya kalın doğrar o da aynı Cücü. Üstün eyyam yeteneğiyle konumunu asla kaybetmez uzun yıllar en iyi hakem olarak gösterilecek, yine tıpkı abisi. Sahada doğradığı takıma kart çıkarınca yüzüne acının tatlı tebessümü gelir işte o anlarda aklıma yine hemen abisi gelir. Ancak abisi ingilizce sınavlarından falan kalmazdı o konuda biraz tembel neyseki Türkiye harika bir ülke böyle işe yaramaz prosedürler çok da önemli değil, görevini layıkıyla yapıyor bu yeterli.

Melerin yönettiği maçta kadıköy serisi bitti evet ama o zaman ortam bu kadar sert değildi hafta sonu fenere çalışacağı kesin sıradaki kurbanı biziz.

Ayrıca Mustafa Muhammed'e verdiği kırmızıyı hiç bir zaman unutamıyorum. Yazıklar olsun puhh.

kazandik, iyi oynadik, herseye eyvallah. Ama seni unuttuk sanma.

sadece 2 soru soracagim bu ne idügü belirsiz zat-i muhtereme:

soru 1: attigimiz ikinci golde 5 dakika boyunca var'la neyin muhabbetini yaptiniz, alem edip kulem edip bisey bulamayinca neyin muhabbetine daldiniz o varda oturan saklabanla???

soru 2: kabak gibi kirmizi olan irfan can'in pozisyonunda neden 5-6 kere tekrar izledin? biz burada ekran basinda net kirmizi derken, sen neyin kafasindaydin da 10 defa izledin pozisyonu.

asil soru: annene neden durduk yere küfür ettiriyorsun bize???

İtin teki kazandık falan ama bunun üzerinde durulması lazım

Her şeyi geçtim de 2.golün 5 dk incelenmesi büyük skandal. Bu gole ofsayt diyen şikeciler var bir de. Ulan gerizekalılar ilkokul çocuğu bile anlar, Kerem topa değmemiş olsa belirli bir doğrultuda giden top 90 derece yön değiştirebilir mi aniden?

Bugune kdr izledigim derbilerde en normalimsi hakemlerden biriydi bu herif

Sayilmayan 2 gol dogru kararlardi. Irfanin kirmizisi dogruydu. Ikinci golün Var muhabbetini dinlemek isterdim sadece.

Ilk yarı barışın yuzune basilmasi mevzusuna tekrar baktim defalarca, dengesiz davranmis. Kirmizi verebilir miydi bilmiyorum

Bu tur maclarda cok cabuk sari kart vermemesi lzm. Dün fazladan dagitiyordu kartlari. Basini agritir ilerde bunlar.

Bugune kdr izledigim derbilerde en normalimsi hakemlerden biriydi bu herif

Sayilmayan 2 gol dogru kararlardi. Irfanin kirmizisi dogruydu. Ikinci golün Var muhabbetini dinlemek isterdim sadece.

Ilk yarı barışın yuzune basilmasi mevzusuna tekrar baktim defalarca, dengesiz davranmis. Kirmizi verebilir miydi bilmiyorum

Bu tur maclarda cok cabuk sari kart vermemesi lzm. Dün fazladan dagitiyordu kartlari. Basini agritir ilerde bunlar.

Umut vaad eden atak'i kestiği için kart verecekti ama top bizde kaldığı için doğal olarakta atak kesilmedigi için vermediğini düşünüyorum.

Bu benim şahsi yorumum. Bunu sadece Türk hakemlerinde değil avrupada da görüyoruz son zamanlarda. Keşke bir program yapıp bunu anlatsalar insanlarda bilgilense.

Ev sahibi eyyamını kabul etmesem de anlayabilirim ama bokunu çıkarttı bu maç. Ortada bir maç olsa fener lehine değişebilirdi skor. Kazandık diye es geçilmemesi gerekir. Allah'tan VAR uyumadı bu kez.

Geri
Üst Alt