halil umut meler

Şenol'a katılıyorum: "Rahatsız mısın olum?"

Ben bu hakemden rahatsız değilim. Daha çok yolu var ama bence gelecek vadediyor.

——————

Abartmayın. Kararı doğru. Öyle kolay penaltı verilmez. Rezil olan penaltı kullanılırken düdüğü çalması!

Heis yetenekli hakem bencede ama şu yaptığı da mallık. Başta izlemedi, Belhanda topa vuracakken dur dedi gidip bakacağım, orada durdurulur mu adam? Gitsin başta izlesin, büyük amatörlük yaptı.

ewt o dogru
ama kulagina fisildadiklari icin bakmaga gitti saniyorum ki

Net penaltı topa dokunmadı ise.

Kayarak dengesini bozuyor bariz şekilde m ilaki bacak kırmasına gerek yok rakip oyuncunun Sinan'ın

İlk hafta Nagatoma’nın boşluğa bir kayışı olmuş topu önüne katmıştı. Hatırlarsınız. Topa müdahale yoktu. Alakasız bir alana kaydı. Orada Ankaragücülü oyuncu Nagatomo’ya çarpsa faul olacak mıydı? Umarım anlatabilmişimdir :)

Pozisyon net penalti.Var geldi ama penaltilarimiz yine calinmiyor.Artik suna bir el atsinlar.

Ts-Fb,Bjk-Ts ve bugunku macta iyiydi.Ts macinda Adriano'nun kirmiziyi es gecti yalniz.

hamdi alkan tiplemeleri gibi

Iyi maç yönetti. Tff in yeni tetikçisi olduğu idaam değişmeyecek şimdilik yinede.

büyük maclari iyi yönetiyordu. Bugünde iyidi. Ilk defa eyyam yapmayan hakem gördüm

Iyi maç yönetti. Tff in yeni tetikçisi olduğu idaam değişmeyecek şimdilik yinede.
883

Geri
Üst Alt