halil umut meler

nelsson sert itiyor, o ellerin orda ne isi var, adam duvara toslamis gibi baska oyuncuya carpti.

davinsonun penaltisi penalti degil!

Bir duran topta uzun süre varda bekledi bizim lehimize, tribünden yaklaşık 60 metre uzaktan Osimhen’in çekildiğini gördüm. O pozisyonu mu incelendi, penaltı mıydı?

Şaka mısın la sen?

En iyi hakemdin yaptığın saçmalıklara bak

Adam isini cok kotu yapiyor

Ama hakemlikten para kazaniyor ( ortalama ustu )

Dusunsene kasiyersin. Surekli para ustu olarak 5 dolar yerine 50 veriyorsun
Ama aynen calismaya devam ediyorsun . Uyarilmiyorsun bile

Soru :
Yoksa birilerine gore ISINI cok mu iyi yapiyor?:sopa:

Tam bir it olmuş bu ya.bari nelsonunkinde vermeseydin penaltıyı it oğlu it

bu pozisyonu hatirliyorum gereksiz hakeme yükleniyorsunuz, burada hakem vermedi evet, varda cagirmadi. bugünkü pozisyonda halil penaltiyi vermedi, var verdi.
Bunun için mi çağırdın deyip VAR'daki herifi haşlamadığı için tepki veriyoruz. Mesleğine ihanet etmektir bugün yaptıkları. VAR karışamaz, VAR çağırdı aksi karar vermez vs. diye her skandal aklanıyor uzun süredir.

Hiç sert falan itmiyor bırakın bu işleri. Avrupada şuna penaltı verirlerse futbol izlemeyi bırakırım. Var böyle bir pozisyona asla karışamaz
Bu pozisyon hakem yorumuna bırakılması gereken ve net olmayan bir pozisyondu. VAR'ın devreye girmesi tam bir skandal. Sonuçta VAR'ın elinde itme şiddetini ölçecek bir alet olmadığına göre yorum gerektiren bir pozisyona karışmamalıydı.

"aman puan farkını arttırmayın" hakemlerın kulaklarına fısıldanan cümle bu net olarak

hum normalde bu ligin en iyi hakemi hatta eyyam yapmadıgı icin derbilere verilmez olmuştu

bu pozisyonu hatirliyorum gereksiz hakeme yükleniyorsunuz, burada hakem vermedi evet, varda cagirmadi. bugünkü pozisyonda halil penaltiyi vermedi, var verdi.
Hani diyorlar ya VAR buna şuna karışamaz diye. Suistimal edilen en büyük konu bu şuan. VAR asıl bugün Nelsson'un pozisyona karışamaz. Tıpkı o alıntıdaki poz gibi.

Kesinlikle böylelerine fırsat vermeden çatır çatır çıkıp hepsini yeneceğiz. Bu sene net söylüyorum hakemler iyi niyetli değil. Çıkıp hepsini üst üste koyacağız.

İnlesin tüm Ülke zaferinle şanlı GALATASARAY

Sürekli uygulanan ve dikkatimi çeken bir olay var. Sosyal medya trollerince pozisyonların net olmayan görüntüleri kullanılıyor. Hatta spor programları bile bu görüntüler üzerinden yorum yapıyor. Mesela bugün Torreira'nın hareketinde uzaktan çekilmiş belli belirsiz bir görüntü kullanılarak penaltı olduğu algısı oluşturuldu. Aslında pozisyonun yakın ve yandan çekilmiş halinde Torreira'nın rakibin ayağına herhangi bir temasın olmadığı görülüyor. Kulübümüzün bu tarz algı çalışmalarını görsellerle destekleyerek kamuoyuna sunması yerinde olacaktır diye düşünüyorum.
Bu maçtaki hakem hatalarına gelecek olursak;
Aleyhimize verilen iki penaltının yanlış olması, attığımız 3. golden önce faul olduğu, uzatmalarda rakibin eliyle teması olan pozisyonda lehimize penaltı verilmemesi olarak sıralayabilirim. Bir de verdiği 7 dk uzatmayı daha fazla oynatmalıydı. Çünkü penaltı pozisyonunda bayağı vakit harcandı.
Bu arada maçı tamamen değil yarım yamalak takip ettim ve özetlerden yola çıkarak bu yorumları yaptığımı belirtmeliyim. Gözden kaçan pozisyonlar vardır muhtemelen.

Bunun için mi çağırdın deyip VAR'daki herifi haşlamadığı için tepki veriyoruz. Mesleğine ihanet etmektir bugün yaptıkları. VAR karışamaz, VAR çağırdı aksi karar vermez vs. diye her skandal aklanıyor uzun süredir.
Ayrıca var çağırdığında pozisyonu ekrandan izleyince pozisyonun kararı değişiyor penaltı mı oluyor.
Herif bildiğin 5 metre önünde olan itmeyi en iyi şekilde görüyor.
Ekrandan görmediği için penaltı vermeyecek kadar zeka özürlüyse hakemliği bıraksın bir an önce.

Ayrıca var çağırdığında pozisyonu ekrandan izleyince pozisyonun kararı değişiyor penaltı mı oluyor.
Herif bildiğin 5 metre önünde olan itmeyi en iyi şekilde görüyor.
Ekrandan görmediği için penaltı vermeyecek kadar zeka özürlüyse hakemliği bıraksın bir an önce.
Varda daha net görüyor bi de,kesinlikle vermemeliydi.bu herif ali palabiyiga bağladı abi isi

Geri
Üst Alt