halil umut meler

Silin abi şu mesajları delirdiniz mi her kulüpten taraftar olduğuna adım gibi eminim bu forumda insanları töhmet altında bırakmayın alooo. Şu mesajlar tehlikeli

ne diyorsun pandullah? anlamadım.
Veli arka arkaya artırarak Halil Umut melerin Galatasarayli olduğunu söylemişsiniz, birisi arkadaşının vasıtasıyla, sen kendi vasitanla, bende vites artırıp ben Halil Umut melerim diye girdim. Kara Murat benim gibi olmuş, hoşuma gitti ekleme yaptım. Yanlış anlama. 😄

Silin abi şu mesajları delirdiniz mi her kulüpten taraftar olduğuna adım gibi eminim bu forumda insanları töhmet altında bırakmayın alooo. Şu mesajlar tehlikeli
ne alaka abi yau, bu bir sır değil ki, bunu bilen 1000lerce insan var zaten. neden töhmet olsun?

Veli arka arkaya artırarak Halil Umut melerin Galatasarayli olduğunu söylemişsiniz, birisi arkadaşının vasıtasıyla, sen kendi vasitanla, bende vites artırıp ben Halil Umut melerim diye girdim. Kara Murat benim gibi olmuş, hoşuma gitti ekleme yaptım. Yanlış anlama. 😄
yok yau sıfır yanlış anlama, hiç anlamamıştım ama güldüm şimdi :d

Ahmet Çakarda Galatasaraylı güya. Ömer çatkicta Galatasarayliydi. Ama Halil Umut meler e ettiğim lafi çok nadir başka hakemlere etmisimdir. Ama bu argümanı kullanıp laf edeceklerdir mutlaka

Bunun dayak yemesine üzülen var mı yav. Mostafa mohammede gösterdiği kırmızı kart ve ayaktan seken topa penaltı verip bizi şampiyonluktan eden herif bu

Arda kardeşler ve bu en büyük eyyamci. Birini Küçük kuşlar yedi, digerinide Ankaragücü başkanı dövdü. Ses etmeyen tek biziz, tüyü bize kabarıyor hiyarlarin

Galatasaray'ın hakemiyim algısı olmasın diye samsunspor'luların net faulleri atlıyor. bu mantalitede olacaksan büyük takım maçı yönetme zaten.

Sezon basindan bu yana okan hoca’nin arkadasi dediler

Ardindan bu hafta organize bir sekilde Galatasaray kombinesi var dediler

Amaclarina ulastilar istedikleri gibi yönetiyor maci

Tottenham maçı hakemine bakın ve su maçı izleyin

Allahin belalari

Sırf fenere iyi görünmek için penaltıyı verdi. fenerin buna yaptığının iki katını yapıp hakemliğini bitirmek lazım.

Geri
Üst Alt