Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

hakemlere ana avrat sövüp sonra bu yapılanları kabul etmiyoruz yazıklar olsun
diye mesaj atan herkes ikiyüzlüdür
Küfürün kime ne zararı var fiziksel siddetle agzinla adama bir kac küfür aynı sey degil. Sinir anında yapıyorsun birde bunu her zamanda degil.

2021de mohamedi atarak bizi göz göre göre şampiyonluktan eden,Kasım 2021 deki fb maçını katleden bu arkadaşa yine de üzüldüm.ve kendisi belki de fanatik Galatasarayli bu arada.

Son düzenleme:
Bu yanlış dostum

Adama say söv,çok kulübün insanın hakkına da girmişlerdir rezil hakemler hepsi ama her ne olursa olsun futbol yüzünden birisi milyonların önünde dövülüp yerde tekmelenmeyi haketmiyor

Yoksa senelerce maçların içinden geçip,el bebek gül bebek takılıp,hakemliği bırakınca da 2 açıklamayla geçmişlerini silmelerine bende tiltim ama dayak farklı bir konu
images.jpeg-1.webp

Valla hocam doğru söylüyorsun ama şu sezonda da 1 golle şampiyonluk kaybettik.Ustelik aynı maç ardaya olmayan penaltı verildi hatta şunu hatırlamak bile sinirlerimi coşturdu yani valla ben hala iyi olmuş diyorum kusura bakmayın o gün yaşadıklarımı hatırlayınca.Valla o kadar emek , bir dünya para ve en az 15-20 milyon bir takıma destek veren insan ve bunların çoğunun da tuttuğu takımın yeri benim gibi en ustlerde kendileri için.Bu herifin insanlara çektirdiği acıyı düşününce vallahi gram üzülürsem namerdim.

bu adamın normal şartlarda futboldan sonsuza kadar men edilmesi gerekiyor. ama 2 yıl men edip oyna devam diyecekler izleyin görün.

Belki bazı şeyleri değiştirir bu saldırı (umarım). Ankaragücünü küme düşürmekle işe başlanılmalı!

ankaragücü küme düşürülsün zaten seney 19 takım olacaktı

böylece 3 takım da normal şekilde düşürülürse lüzumsuz yere bay muhabbeti filan da olmaz

aşağısı da böylece 20 takım olur

Daha önce de bu leşler Ümit Özat’a saldırmıştı diye hatırlıyorum. Hatta ümit pataklamıştı birini.

Geri
Üst Alt