Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

İtiraf edeyim özellikle Türk futbolundaki hakemlerin her türlü kötü muameleyi hak ettiğini düşünüyordum.küfür,dayak artık ne varsa.Ancak az önceki görüntüleri izleyince içim cız etti.bir insan milyonların önünde böyle bir pozisyona düşmemeli.senelerdir türkiyede futbolun yasaklanması gerektiğini düşünüyordum.bugün maalesef haklı olduğumu görüyorum.bizim millete bazı nimetler cidden fazla kaçıyor.

Fenerlilerin genci yaşlısı fosili hepsi sevinc içinde sebeb ise çok basit bize biat edecekler dusuncesi hakim bunlarda

en sonunda belliydi böyle olacağı TFF koç aş sunar

Ali Koc'a ceza vermezsen iste boyle kalirsin TFF, eyy Buyukeksi. Bak yarattigin canavar ne hale getirdi Turk hakemligini. Gidip kovalayin, bir tane samar atin dedirtirsen boyle bir kulup baskani olur, taraftar olur biri gidip cakar. Burasi Turkiye.

siz silahım olsa vururdum diyenleri hakemleri izleyin takip edin rahatsız edin diyenlere hiçbirşey yapmazsanız olay buralara gelir Türk futbolu zaten bir kaos içindeydi belli tetikçi yazarlar bunu kızıştırdı ve durum göz göre göre buralara kadar geldi

Alinin derhal hapse atilmasi gerekiyor.

Cehaletin bu topraklarda hic eksik olmamasinin sonuclari bunlar. Normaldir. Bu cehaleti kullanan, insanlari bu alana yönlendiren bazi karaktersiz kulup idarecileri de sapkayi önüne koyup dusunur belki. Değer mi olm lan

Holiganliginiza vurayim sizin.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Yönetim Kurulumuzu acil toplantıya çağırdım. Birazdan bir toplantı yapacağız. Her seferinde hakemi hedef gösterenlerin, yarın öbür gün bu olayın nereye gideceğini iyi düşünsün. Bu olaya karışan herkes bunun bedelini ödeyecek.

Çok sert bir karar alacağız.!

Bu gece Türk futboluna utanç dolu bir yumruk atıldı. Bu olaya karışan herkes bunun bedelini ödeyecek.

Geri
Üst Alt