Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.944
- 12.884
- 2.538
Faili Ali Koc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdığım mesajla çok alakasız bir yerdesin, maalesef.Bu arada ali koç ile aynı kafadasın..
O hakemleri hedef gösteriyor sen de arapları
İkinizde nifak tohumları ekiyorsunuz.. nefretten ayrımcılıktan besleniyorsunuz
Bu arada beni bilenler bilir ben Türk Milliyetçisiyim ama Türk olmayanı hayatta hedef göstermem aşağı veya yukarıda görmem ..
Taraftarlarinin yaptıklarını görmüyor musun? Adami hastanede sırtlarına almadıkları kalmis. Defolsunlar en alt lige kadarkesinlikle aynı şey değil bu adli bi olay takımı bağlamaz başkan yargılanır ceza alır mahkemeler tarafından kulüple alakası yok
Hocam bak, bu münferit bir taraftar olayı değil. Kulübün en yetkili kişisi sıfatında birisi hakemi saha ortasında doverse bunun cezası ne olmalı?? 45 gün hak mahrumiyeti mi??konuyu başka yere çekiyorsun? tehdit şantaj diyorsun
hocam sen bide öğretmensin allahım kafayı yicem
Anladim. Ben goruntulerde 3 kisi gozukuyor ama kargasada belki araya 1-2 kisi daha karismistir dedim.Üç kişi var belki daha fazla var dedin, üç kişi olduğunu söylemek için.
her türlü para cezası saha kapama cezası hak mahrumiyeti falan verirler ama küme düşürme olayının olacağını sanmam dünyada da örneği yokturTaraftarlarinin yaptıklarını görmüyor musun? Adami hastanede sırtlarına almadıkları kalmis. Defolsunlar en alt lige kadar
şahısı ilgilendiriyor oHocam bak, bu münferit bir taraftar olayı değil. Kulübün en yetkili kişisi sıfatında birisi hakemi saha ortasında doverse bunun cezası ne olmalı?? 45 gün hak mahrumiyeti mi??