Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2032 yılından gelıyorumgittin geldin herhalde
güvenliği kulüp almaz oranın emniyeti alırSpordan komple men edilmeli. Ayrıca kamu görevlisine saldırının cezası neyse o cezayı almalı. Ankaragücü'de gerekli güvenlik önlemlerini almadığı için ciddi bir eksi puan cezası almalı.
alt liglerde kaç tane olay oldu böyle sallayan yokŞimdi bir çok kişi pusuda bu olay sümen altı edilirse. Sene sonuna kadar alt ligler dahil çok daha kötü olayları yaşarız. Lamı cimi yok şimdiye kadar işletilmeyen veya işlettirilmeyen sporda şiddet yasasını devreye sokacaklar.
Spordan komple men edilmeli. Ayrıca kamu görevlisine saldırının cezası neyse o cezayı almalı. Ankaragücü'de gerekli güvenlik önlemlerini almadığı için ciddi bir eksi puan cezası almalı.
Sadece emniyet almaz güvenliği ayrıca kulüpte sorumludur ve kulübünde güvenlik şirketleri ile anlaşmaları falan vardır. Hatta bizim TV yada Youtube'da aslan evi diye program var orada güvenlik personeli ile ilgili bölüm vardı. O stad sonuçta Ankaragücü'nün stadı.güvenliği kulüp almaz oranın emniyeti alır
"Umut Meler bana kafa atacaktı , yumruğuma geldi""Ben yapmadım elim yapmış."
VOLE
halil umut meler’in dayak yediği akşam son raund programının yeni bölümünü yayınlamış kanal.
1.kısım’ın başlığını da saç’ın sözlerinden seçmişler: “ali koç dikkat etsin, fenerbahçe’ye derbiden önce hakem operasyonu olabilir”.