Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.833
- 29.222
- 2.993
Maç sonu hakem hakkında yorum yapan yöneticilere çok ağır ceza verirler Muhtemelen artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkmazsa alt lige düşüyor değişen bişey olmaz yani -10 puan verseler maçlara çıkarlar amaMaçlara çıkmazsa onun kuralı vardır onu uygularsın. Sonuçta maçlara çıkmasını direk sen engellemiyorsun.
Torpillisin yani öyle mi?
İnsanlığından utanirsin belki diye yazmıştım ama sende insanlığın olmadığı anlaşıldı.niye düsüncemi yazamam mi ? küfür mü ettim ? irkcilik mi ettim? neyin baris havarisi kesiliyorsun? begenmiyorsan engelle beni
İnsanlığından utanirsin belki diye yazmıştım ama sende insanlığın olmadığı anlaşıldı.
Hadi oradan. İşini düzgün yapamayan herkesin cezasi dayak yemek, kurşun yiyerek vurulmak falan mi? Magandasın. Magandalari savunan insanlıktan nasibini almamış bir mahluksunyürü isine
hakemlere ana avrat sövüp sonra bu yapılanları kabul etmiyoruz yazıklar olsun
diye mesaj atan herkes ikiyüzlüdür
-10 az en az -20 civarı olmalı. Eğer diğer kulüplerden puan meselelerinin gündem yapılmayacağını ve konuşulmayacağını garanti alıyorlarsa ve futbolcuların haklarını koruyacaklarsa direk küme de düşürsünler hiç umurumda değil ama depremde bile puan meselesi yapanlar varken olayları bir anda tekrar bu olayı unutturup puan meselelerin konuşulduğu bir yere getirmemeliler.Çıkmazsa alt lige düşüyor değişen bişey olmaz yani -10 puan verseler maçlara çıkarlar ama
Küçük bir çocuğun ölümüne sebep olan melekAma onu bir de saha dışında görseniz. Melek Melek.
Bir kavgada ilk defa yumruk atanın öldüğünü göreceğiz galibaHerif öluyor mu simdi?
Bu adama hic birsey olmaz ceza bile almaz ama asil tehlike TFF degil FIFA
Bu hakem sadece turk hakemi degil gogsunde FIFA yaziyor
euro Tum Fifa ve uefa organizasyonlarindan men gelirse ozaman ayvayi yedik iste