Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

Şerefli Türk hakemleri artık hakemligi bırakmalı bu olay karşısında

yabancı hakem gelmeli

Bunu @Keramettin TANRIVERDİ

1 yil once soyledi, bunlarin olacagini, daha dua etsin adamin elinde silah yada bicak yoktu.

Malum sahis toplumu zehirleyip, kan kusturdu.

daha bunlar baslangic, derbylerde kotu performans gosterirlerse, daha beteri olacak.

sorumlusu malum kOC tur.
Malum kişi hakemleri soyunma odasına kitlemişti. Gurur duyuyordur olanlarla

@Can BÜYÜK seninle 2-3 hafta önce mi konuşmuştuk bu hakemler yakın zamanda dayak yer diye? Biz dışarıda dayak yer demiştik ama saha içinde attılar. Maçı izlemedim bu arada, şimdi gördüm sadece. Genel olarak en iyi hakem dayak yiyorsa diğerlerinin başına neler gelir kim bilir..

Bu arada nasıl bir hatalı karar olursa olsun böyle bir şeyin olmaması lazım ama Türk futbolu bu işte, yönetenler de bunlar..

HUM'a uygulanan şiddeti sonuna kadar lanetliyorum yanlış anlaşılmasın ama ne oldu da olay buraya geldi maça bakan var mı.? HUM hak etti falan asla demeyeğim de ne oldu koskoca klüp başkanı hakeme saldırdı hayatımda görmedim, maçı çok merak ettim.
Bu maç özelinde olduğunu sanmıyorum. Sezon başından beri öyle boktan hakem performansları var ki artık en ufak hatayı kaldıramayacak insanlar var. Halil umut meler ligin en iyi hakemi, ona gelene kadar 50 tane saldırılacak hakem vardı. Ne kararlar gördük bu sezon

Hikmet karaman: ankaragücü'nü çalıştırdığımda Faruk koca bana da fiziki saldırıda bulunmuştu.

1702323148147.webp

iç işleri bakanı olaya el atmalı. Temiz eller operasyonu şart

Alin size taraftarı olan kulüp! Romantizminize tükureyim! Sakaryaspor kocaelispor, eskisehirspor bursaspor alayi holigan alayi! Biz pendikle umraniyeyele devam

Ali Koç toplumu dinamitlemeye çalışıyor. Sen hakemi vururdum diye bir ceza yerine ödül verirsen böyle olur.
Levent abi doğru diyorsunda 1 kişi bile bu adama ses çıkaramıyor Trabzon harici kimse konuşamadi bizimkiler nasıl korkuyorlar görmüyormusun yani o herifte bunları gördükçe nasıl olsa kimseden ses yok diye level arttiriyor surekli

Abartma

Hakemliği yapamıyosa görev vermezsin olur biter sahanın ortasında yumruk atıp yerde tekmelemek ne
abartmalık bir şey değil şu maç sonrası ''Gs-fb'' ben görsem ben de yapardım aynısını kendisine.Bilerek isteyerek gözünün önünde olmasına rağmen vermediği bir karar tabii ki de art niyetli.Bu sadece benim açımdan böyle uykusuzluk belki kaç bin yada milyon kişi benim yaşadığımı yaşadı o gün.Kusura bakmasınlar hiç.Tff denilen kurumun bir halt yaptığı da yok bunlar kendi borularını kendileri oynatıyorlar.Daha 1-2 hafta önce Samet'e verilmeyen penaltı emsal oldu , bize çaldılar hemen.Arda Kardeşler denen zat da daha dün ts-antep maçını yönetti bir de.Bunlara kimse bir şey yapmadığı için işte insanlar doluyor , sonunda da böyle şeyler oluyor.Yabancı hakem gelsin artık.

Emre de arkada kimi hedef gösteriyor. Bunların alayını men etmek lazım

Geri
Üst Alt