Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

faruk koca, türk siyasetçi. lise mezunudur. serbest ticaret, akp kurucu üyeliği, türkiye büyük millet meclisi xxıı. ve xxııı. dönem ankara milletvekilliği yapmıştır. evli ve dört çocuk babasıdır. mke ankaragücü'nde başkanlık yapmaktadır
Halil Umut Meler Mimikleri on Make a GIF

adam öldürmeye teşebbüs var yerdeyken tekme atmıs biri

2 sezon saha kapatma başkanın ve diğer vuranlara hapis cezası. Tabi gerçek bir çözüm istiyorlarsa...

ne hapis cezası arkadaşlar adam malum partili hiç bişey olmaz hak mahrumiyeti para cezası falan alır biter

Hakemlerden boykot gelir tabi adamlarsa.
İşin cılkı çıktı artık.
Bu iklimde hakemlik yapmak imkansız
Palabıyıkın dediğine göre federasyon başkanı bunlara beni göndermek için bilerek hata yapıyorsunuz deyip tehdit ediyormuş.
Baştan aşağı bok gibi bir ortam

Tff diye bir şey varsa, ki FK'nın CV'ye bakınca var olacağını sanmıyorum, bugün sabaha kadar ışıkları yanmalı. Ceza yağmalı bunun sorumlularına. Bu ne hadsizlik.

adamın ağız burun birbirine girmiş hale bakç

kepazelik yani - umarım ciddi bir şey olmamıştır ve 3 5 gün sonra mikrofon karşısına geçer - edeyim sizin haemliğinizede tffnizede deyip gerekli mecralara laf sokup bırakır.

niye dövmüsler pozisyon var mı hatalı kararın

Ankaragücü başkanı eski AKP milletvekili birde. adam ceza filan almam diye düşündü herhalde!

efOs1_1637568019_7003.webp

3 günde falan toplamda 6-7 saat uyumuşumdur ben şundan sonra.Girdiğim sinir krizlerini de saymıyorum bile.
O yüzden

Geri
Üst Alt