Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

ciddi soruyorum bu olayın içinde beceriksiz yalı çocuğu ali koçun olma ihtimali yüzde kaçtır sizce? konuşmalarını demiyorum bizzat planlayıcısı olabilir mi? hiç aklıma yatmadı başkanın hakeme saldırması falan baya fantastik olay.

İçişleri Bakanı olsam bu kişileri adam öldürmeye teşebbüsten yargılamak üzere Savcılığa sevk ederim. Federasyon başkanı olsam ligi süresiz erteledim derim,ne haliniz varsa görün derim.

adamların hocası emre belözoglu

Ekli dosyayı görüntüle 227961Şaka gibi!

1702323678830.webp

Bu ülkede en son yapılacak meslek hakem olmak. İnanılmaz baskı var daha maça çıkmadan hakemlere baskı uygulayan insanlar var. Özellikle twitter trolleri bu işin başını çekiyor.
Karakterli adamsan zor, bunlar için kolay. Arda Kardeşler, Bahattin, Bitigen, Zorbay falan bunlar hakem mi?

1 hafta extra dinlecez, hakem cikmasin isime gelir

Halil umut melere üzüldüm ama birşeyler degisecekse iyi oldu bence.

AG başkanına 6 ay hak mahrumiyeti
O tekme atan 2 kişiye 2 yıl stadyumlara giriş cezası
Ankaragücüne -3 puan ve 1 maç saha kapatma
Bi bıçaklanma olayı olana kadar da bu emsal karar olur
Başka da bişey çıkmaz

Geçenlerde başka bir konuda da yazmıştım. Bu kadar baskı altında iyi maç yönetmek imkansız.
Geçen City Tottenham maçında hakem son dakikada facia bir karar verdi tam bir eyyam yaptı ama maç sonunda Guardiola gidip hakemin elini sıktı. Çünkü en ufak bir saçmalık yapsa alacağı cezayı biliyor. Suç TFF de sen hakemini korumazsan olacağı bu.
Hayır, hukuğun işlediğini biliyor. Şike vs işlerin olmayacağını biliyor. Olursa savcıların tepelerine bineceğini biliyor.

Geri
Üst Alt