- 6 Eylül 2014
- 94.133
- 64.916
- 4.608
Recebim yarin napcaz biz yenecekmiyiz bana umut verattıgımız msjlara dikkat edelim arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recebim yarin napcaz biz yenecekmiyiz bana umut verattıgımız msjlara dikkat edelim arkadaşlar
Resmen tas devrine aitiz bu gece yasananlar bunu gosteriyorKonuşma, sen önce kaçan Somalili'nin hesabını ver
Artik kimse emniyette degilemniyet inceliyor dikkat edelim
Dun tek macla 50 bin kacti tadim yok hicizmir'e gelişlerimde telefonları açmayan
foruma girmeyen kimdi aslan parçası temmuz
ne kadar çok seviyorsun reisiniMüsebbibi Ali KOÇ ve Ahmet Ercanlar başta olmak üzere Fener'in trol tayfası reis. Canlarına oku inim inim inlet bu şerefsizleri.
beter olDun tek macla 50 bin kacti tadim yok hic
Böyle bir olay varsa kocanın üstü çizildi diyebilir miyiz. Koca Ocak dışıRecep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Faruk kocanın AK Parti'den ihracı istenmiş
Sana 5 ateslicektim amabeter ol

Evet olacağı bu, en ucuz şekilde bu işten kurtarmaya çalışırlar.Utanç verici saçma sapan bir durum. Cadı avı başlar yine. Ancak bu işi körükleyenler hedef gösterenlere kimse dokunmaz. O iki kişiye yazık olur, A.Gücü başkanına da geçmişinden ötürü dokunulmaz. Dokunulsa bile ufak bir durum oluşur. Bir açıklama göstermelik iki birşey, tamamdır.
napmış ben onu pek anlamadım hatası neymişOlm adama üzüldüm yaw
Dayaktan sonra içeri gireceği sırada tribünlere ben yaptım,benim suçum falan diyo
Yüreğim parçalandı
LacivertÇaykur Rizespor eski başkanı Tahir Kıran: "Defol git futbolun yüzkarası Faruk Koca."

www.instagram.com
Bütün bu karmaşa içinde sadece TJK'nın küme düşürülmesi net komik olmaz mıydı?Fener disinda rizede kume dusurulmeli helal zurh