Halk Tv'yi Açın

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Yılmaz Özdil , Uğur Dündar ile program yapıyor.

Bence izlemeye değer..

not : modlar dilediği gibi başlığı düzenlesin lütfen.

akşama kadar bizimkiler orayı izliyor zaten

Niye yine tapeler sahte fenerbahçemiz şike yapmadı olayını mı izleyeceğiz?

İzliyoruz Yılmaz Özdil'in olduğu bir programı kaçırmam :)

Uğur Dündar var ise geçiniz.O program döner dolaşır FB konusuna gelir.

Bu adamlar mı memleketi kurtaracaklar oy kaygısıyla feneri aklamaya çalışan bize sahtekar demeye getirenler de bunlar değil miyidi ?

Ugur dundar ile işim yok ama Yılmaz Özdil'in yazılarını takip ederim.

Bu adamlar mı memleketi kurtaracaklar oy kaygısıyla feneri aklamaya çalışan bize sahtekar demeye getirenler de bunlar değil miyidi ?

Sizin anladığınız dilden konuşsalar seviyeler yerlerde olsa ROK gibi lan lun falan deseler.. Bel altı konuşsalar, Kaba üslup, mahalle ağzıyla birbirlerine saldırsalar hemen kurulursunuz TV başına tabi sizi açmaz böyle programlar..

Sizin anladığınız dilden konuşsalar seviyeler yerlerde olsa ROK gibi lan lun falan deseler.. Bel altı konuşsalar, Kaba üslup, mahalle ağzıyla birbirlerine saldırsalar hemen kurulursunuz TV başına tabi sizi açmaz böyle programlar..

Ne alakası var ?

Benim yazdıklarımla verdiğin cevap çok alakasız.

Bilip bilmeden insanlara neden çamur atıyorsun ?

Düzgün cümle kurmak doğruları söylemek mi oluyor çok saçma

Yılmaz Özdil , Uğur Dündar ile program yapıyor.

Bence izlemeye değer..

not : modlar dilediği gibi başlığı düzenlesin lütfen.

düsmanimin düsmani dostumdur mantigi ile hareket edenlere itibar gösterenler, Galatasaraya duyduklari sevgiyi tekrar gözden gecirsinler..

sahsi olaraktan fasho yilmaza ayiracak 1 sn bile yok

Uğur Dündar var ise geçiniz lütfen.FB'nin şike davasında en önde yürüyen bir kişiyi izlemenin bizlere bir kazancı olmaz.Programın amacı farklı olabilir lakin kişinin fikri ve zikri hiçbir zaman değişmez ve birbirine her zaman paraleldir.

@Habib Aslan'ın paylaştığı videoyu ise mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.İlber Ortaylı gibi bir beyine haddini bildirmek Müjdat Gezen'e düşmüş.Bu kadar bayağı bir üslup ile hemde.

sahsi olaraktan fasho yilmaza ayiracak 1 sn bile yok

pc-enter-1.png

:D

fenerbahce üzerinden hükümete sallayan bu iki serefsizi ne diye seyredelim melih?

benim rte karsiti oldugumu beni taniyan arkadaslar cok iyi bilir..yanliz bu ucuz kahramanlik tasliyan iki zibidiyi desteklememizi beklemiyorsundur insallah..düsmanimin düsmani dostumdur mantigi ile hareket edenlere itibar gösterenler, Galatasaraya duyduklari sevgiyi tekrar gözden gecirsinler..

Sevgili gökhan ,

Ben medyayı takip ederken takım tutar gibi zapping yapmıyorum , yoksa dünyaya tek bir renk skalasından bakan insanlardan bir farkımızkalmaz.

Eğer programda popülarizm yapılır Fenerbahçe pohpohlanırsa onuda burdan tartışır tepkimizi koyarız zaten , doğrusu da bu değil mi?

Geri
Üst Alt