Halk Tv'yi Açın

özdil fashoysa herkes fasho:) dündar'ın seviyesini beğenmem yalnız.

Sevgili gökhan ,

Ben medyayı takip ederken takım tutar gibi zapping yapmıyorum , yoksa dünyaya tek bir renk skalasından bakan insanlardan bir farkımızkalmaz.

Eğer programda popülarizm yapılır Fenerbahçe pohpohlanırsa onuda burdan tartışır tepkimizi koyarız zaten , doğrusu da bu değil mi?

haklisin melih..ama unutugun bazi seyler var..burasi galatasaray forumu ve ben mümkün oldukca sadece galatasarayi ilgilendiren pencereden yorum yapmaya calisiyorum..yoksa herkesin bir siyasi görüsü vardir elbet..benim itirazim galatasaray ilgilendiren kisminadir,sonucta hepimizin ortak gayesi galatasaray..bu adamlarin galatasaraya bir katkisi yok..özdil´in siyasi yazilarini okumuyor da degilim..

Forumun artık sporla alakası kalmadı

Ömer döngeloglu program yapıyor

bence izlemeye değer

gscimbom cafe burası nasıl olsa yersen

Şikeye girdiler, kumpas dava diyorlar. Ulan kimse sormuyor "sen kimsin, sana kim neden kumpas yapsın" diye!!!

şike davasını Balyoz'la, Ergenekon'la bir tutmalarına deliriyorum. Balyoz ve Ergenekon askere zarar vermek için yapıldı ve kimin işine geldiği belli bu operasyonların. Şikenin ne ilgisi var lan bunlarla???!!! Fener'e zarar gelse bizim dışımızda kim sevinir? Biz mi yaptık bu operasyonu?

şike davasını Balyoz'la, Ergenekon'la bir tutmalarına deliriyorum. Balyoz ve Ergenekon askere zarar vermek için yapıldı ve kimin işine geldiği belli bu operasyonların. Şikenin ne ilgisi var lan bunlarla???!!! Fener'e zarar gelse bizim dışımızda kim sevinir? Biz mi yaptık bu operasyonu?

Program bağırıyordu zaten renktaş dönüp dolaşıp şike konusuna gelineceğini.

Yanlış anlaşılmasın, Uğur Dündar'ı da Yılmaz Özdil'i de severim ben ama bu şike konusu açılınca heriflerin gözleri bağlanıyor, beyinleri tutuluyor.

şike konusunda popülarist yaklaşımlarını ben de kınıyorum.

Mütemadiyen desteklediğim insanlar değil zaten , izleme amacım son zamanlarda tırmanışa geçen yolsuzluk skandalı idi çoğu galatasaraylı gibi.

Aslında klüpte özdil'i yakından tanıyanlar vardır eminim.Neden bu konuda hiç üzerine gidilmez anlamıyorum

Aziz'in başına gelenler başarılı olduğu içinmiş, Fenerbahçe Atatürk'le övünen bir camiaymış. Atıcam kendimi camdan şimdi. Bunlar ne lan? HA? BUNLAR NE??

gfbrte2.JPG

adsadh.jpg

fft5_mf705113.Jpeg

ADAM-G%257E1.JPG

Feneri savunan her kimse o adamı seyretmem.

Geri
Üst Alt