Halkı Medikal Firmalara Yem Yapmayan Hükümeti Tebrik Ederim

Erhan Elbir

Sarı Üye
tak çıkar tek kullanımlık maske şu virüs çıkmadan önce 1 tlydi.
şimdi fahiş fiyata satılır olmuştu. devlet bu firmalarla görüşüp halka aynı tarifeden satın ya da toplu şekilde bana satın dedi. bu şerefsizler hiçbirini kabul etmedi.
hükümet de kendi imal edip halka bedava ürün sağlayıp medikal çakalların stoklarını ellerinde patlattı.
helal olsun oy vermemişim ama cidden güzel işti.

1 ay vatandaşı hoplattı zaten medikalciler.. . 1 TL değil tanesi 50lik kutuyla alımda 15 - 20 kuruşa geliyor adamlar 3-4 liradan sattı..En basit bazı eczanelere 10 bin ceza yazmışlar bu adamlar önceden stok yaptıysa o 10 binin kaç katını kazanmıştır..
Korona önlemlerinde olduğu gibi bu işte de geç kalındı maalesef bu övünülecek birşey değil zararın neresinden dönsen kardır denir ancak

Yapan yaptı kãrı 20 30 katına sattılar maskeleri bu saatten sonra hiç satmasalar bile umurlarında olmaz

1 ay vatandaşı hoplattı zaten medikalciler.. . 1 TL değil tanesi 50lik kutuyla alımda 15 - 20 kuruşa geliyor adamlar 3-4 liradan sattı..En basit bazı eczanelere 10 bin ceza yazmışlar bu adamlar önceden stok yaptıysa o 10 binin kaç katını kazanmıştır..
Korona önlemlerinde olduğu gibi bu işte de geç kalındı maalesef bu övünülecek birşey değil zararın neresinden dönsen kardır denir ancak
tüm türkiye'ye yetecek kadar imalat hemen olmazdı zaten . hadi biz geç kaldık diyelim abd bile korsanlık yapıp milletin siparişine kondu .

20794.jpg

tüm türkiye'ye yetecek kadar imalat hemen olmazdı zaten . hadi biz geç kaldık diyelim abd bile korsanlık yapıp milletin siparişine kondu .

Mesele senin bunu iyi olarak lanse etmen maske konusu bir başarısızlıktır abd yaptıysa onlar için de başarısızlıktır.. 1 ay halk maskesiz kaldı ne olacak o günler hiç alamayan oldu medikalcilere kazıklanan oldu aralıkta piyasaya çıkıp yayılan bir virüs için neden ilk vaka tespit edilene kadar maske konusunda önlem alınmadı.

Mesele senin bunu iyi olarak lanse etmen maske konusu bir başarısızlıktır abd yaptıysa onlar için de başarısızlıktır.. 1 ay halk maskesiz kaldı ne olacak o günler hiç alamayan oldu medikalcilere kazıklanan oldu aralıkta piyasaya çıkıp yayılan bir virüs için neden ilk vaka tespit edilene kadar maske konusunda önlem alınmadı.
bu küresel krizde bu konuda eksiklerimiz oldu en büyük eksiklik de yurt dışından gelenlerin paldır küldür alınması ve son dönem umrecilerin basit bir ölçümle illere sokulmasıydı . zaten olayları bunlar tetikledi. ama maske konusunda ben çok da eleştirmiyorum .
zira krizi yaşayan ülkelere bakıyorum hiçbiri ilk etapta dediğin şekilde halkı bu konuda ekipmanla donatamadı .

bu başarısızlıktan ziyada emsali görülmemiş ve ilk etapta ciddiye alınmamış bir vaka olmasından kaynaklanıyor.

lan ptt durdurmuş bir iş yapacaklar onuda ellerine yüzlerine bulaştırdılar :D Yarın bigün toplanılan parayla maske dağıttık ya derler parayada bir güzel çökerler :D

tak çıkar tek kullanımlık maske şu virüs çıkmadan önce 1 tlydi.
şimdi fahiş fiyata satılır olmuştu. devlet bu firmalarla görüşüp halka aynı tarifeden satın ya da toplu şekilde bana satın dedi. bu şerefsizler hiçbirini kabul etmedi.
hükümet de kendi imal edip halka bedava ürün sağlayıp medikal çakalların stoklarını ellerinde patlattı.
helal olsun oy vermemişim ama cidden güzel işti.
50 kuruştu 5 tl den satıldı medikaller zaten köşeyi döndü bu güne kadar ellerindeki stoğuda en az 2 tl den rahat rahat okuturlar

Geri
Üst Alt