Halkı Medikal Firmalara Yem Yapmayan Hükümeti Tebrik Ederim

eko ve mansur olmasa utanmadan parayla satacaklardı da cehabe zihniyeti beleş yapınca çark ettiler ptt aracılığıyla bedava veriyorlar ama vurgunu yapan yaptı. ankara gimat toptancılar sitesinde bir firmayı biliyorum adam sırf maske satışından 15 milyon kazandı geçenlerde adama dostlar alışverişte görsün hesabı 260 bin tl ceza kesmişler!!

eko ve mansur olmasa utanmadan parayla satacaklardı da cehabe zihniyeti beleş yapınca çark ettiler ptt aracılığıyla bedava veriyorlar ama vurgunu yapan yaptı. ankara gimat toptancılar sitesinde bir firmayı biliyorum adam sırf maske satışından 15 milyon kazandı geçenlerde adama dostlar alışverişte görsün hesabı 260 bin tl ceza kesmişler!!
o ceza değil haraç

Şu son 1 aylık süreçte satılan her maskeye devlet ortak olmuş vaziyette zaten. Eczane başı 10 bin lira web mağazası başı 100 bin lira ceza kitlediler.

Piyasayı hoplatan hoplattı zaten vurgun dediğin şey kısa sürede olur, misal stoklar bittiğinde de üretici medikal firmalarını hoplattı. Böyle üçgen bir biçimde herkes birbirine taktı geçti.
Ayrıca o maskeler gelene kadar vurgun devam edecek. Her hafta 5 milyon haneye maske dağıtılabileceğini sanmıyorum. Efsane cuma zamanı lojistik sektörünün nasıl tıkandığı ortada.
Durduk yere gereksiz karmaşıklık ürettik, il sağlık merkezleri niye var? Eczeneler niye var? Asm sistemleri üzerinden açarsın ilaç yerine beş adet maske eczacı verir sisteme işlenir.

Fikir güzel fikir ama işleyiş yanlış oldu.

Sonra bir tehlike ortaya çıkıyor gibi kullan at yerine daha uzun ömürlü bir sistem olması gerekiyor. Bu maskeyi çöpe atıyoruz çöpler toplu yerlere gidiyor ben kullandığım maskeyi atarken önce bir güzel kolonya basıyorum sonra buz dolabı poşetinde biriktirip atıyorum.
Sokaklardaki pislik insanları ayrıca anlatmama gerek yok sanırsam.
Zoonoz bir virüs bu olayı çeşitlendireceğiz gibi geliyor hayırlısı

source.gif

Devletin elinde yeterli kaynak yoksa butun tasinir ve tasinmazlariyla birlikte uretim yerlerini devletlestirme yetkisi var

Zannediyorum ki bunu hala yapmadilar zaten cok ozel durumlarda yapiliyor

Yapmis olsalar bile cok gec kaldilar, hastalik yayilmadan yapilmasi gereke seylerdi

Halkin ihtiyacinin fahis fiyattan halka saglanmasinin onune gecilmesini tebrik edeceksek oy verip getirdigimiz herifleri serefsizlik, onursuzluk, haysiyetsizlik yapmadiklari icin tebrik etmemiz gerekir.

O zaman "tebrik ederiz, siyasi iktidar bu konuda serefsizlik yapmadin, halk olurken yandasina kazandirmadin" mi diyelim?

Bence emin olmayin...

Bunlar yine bir yerlerden mutlaka goturmustur

Cb forsu damgali yuzukle cinden gelen testleri kullanmaya calisan akpliler, whatsapptan satmayan calisan akpli milletvekili oglu gorduk son surecte. Millet can derdindeyken karayollarinda alelacele ihale goturmeye calisani da gorduk.

Maskeler konusunda sizi soymadiklarina nasil emin olacaksiniz?

#HirsizVar

Masken geldi mi erbil? İlk sana yollamaları gerekiyor.

Geri
Üst Alt